Google Maps: Functia DISPARUTA din iPhone si Android

Google Maps are, din pacate, o functie disparuta in mod subit pe iPhone si Android, compania Google recunoscand faptul ca exista o problema, iata cum te afecteaza.

Google Maps Functia DISPARUTA iPhone Android

Google Maps a ramas in mod subit fara o functie foarte importanta pentru foarte multa lume care foloseste aplicatiile pentru iPhone si Android, totul intamplandu-se fara ca utilizatorii sa fie anuntati, sau sa stie ce se intampla. Vorbim despre o functie importanta a Google Maps care a fost lansata cu ceva timp in urma de catre compania Google, ea avand denumirea Timeline, si permitand vizualizarea locatiilor vizitate de-a lungul timpului.

Google Maps afisa in aceasta sectiune din aplicatie un istoric destul de indelungat al vizitelor facute de catre noi facand navigare ghidata, iar aparent multa lume era interesata sa aiba disponibila aceasta functie tot timpul. Pe forumurile de discutii ale Google s-au adunat foarte multi utilizatori ai iPhone si Android care au inceput sa se planga din cauza faptului ca aceasta functie a Google Maps a disparut, problema fiind confirmata de catre companie.

Google Maps: Functia DISPARUTA din iPhone si Android

Google Maps a ramas cel mai probabil fara aceasta functie din cauza unei probleme despre care cei de la Google nu au vorbit inca, insa partea buna este ca unii dintre utilizatori incep sa isi vada iar datele. Conform celor care au raportat problema de la bun inceput, Google Maps incepe sa reafiseze datele pentru functia Timeline inca de noaptea trecuta, insa informatiile apar in mod segmentat pentru perioade diferite, dar nu pentru toti utilizatorii din platforma.

“Lesia from Google here 🙂 The team is aware of the issue and they are working on a fix. Will keep you posted once we have more progress.”

Google Maps are implementate functii de acest gen pentru ca oamenii vor sa stie unde au calatorit folosint aplicatia, iar in multe situatii oamenii pot redescoperi locatii bune in care au fost si pe care vor sa le reviziteze. Aplicatiile Google Maps pentru iPhone si Android, plus versiunea pentru desktop a platformei au disponibila aceasta functionalitate, deci multa lume se poate bucura de ea, insa daca nu va plage platforma Google, atunci aveti ceva similar si in Apple Maps.