iOS 12: Asa Functioneaza Noul DARK MODE

iOS 12 are implementat un dark mode imbunatatit de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone si iPad, schimbarea indeplinind cererile multor utilizatori.

4

iOS 12 Noul DARK MODE

iOS 12 are implementat de catre compania Apple un „dark mode” imbunatatit pentru utilizatorii din lumea intreaga, cei din Cupertino reusind sa se apropie de unul real, din fericire. Compania Apple a implementat in iOS 11 o functie numita Smart Invert, ea aplicand o tema intunecata in interfata iPhone si iPad, iar in 12 acest dark mode este imbunatatit.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

iOS 12 are un sistem Smart Invert imbunatatit substantial pentru utilizatori, astfel ca acum mai putine elementete de interfata incompatibile au inversate culorile pe iPhone si iPad. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum functioneaza noul Smart Invert in iOS 12 pe iPhone si iPad, iar desi Apple nu pare sa aiba vreun plan de a oferi un dark mode real, ce avem acum e foarte aproape.

iOS 12: Asa Functioneaza Noul DARK MODE

iOS 12 nu a fost gandit de catre cei de la Apple pentru a oferi mai mult decat ceea ce vedem in clipul video de mai sus, adica un semi-mi dark mode, dar totusi ceva apropiat de ce ne dorim. Pana in momentul de fata acestea sunt singurele dovezi ale faptului ca Apple vrea sa ne ofere o tema intunecata pentru iOS 12 pe iPhone si iPad, un dark mode fiind cerut de toata lumea.

iOS 12 are foarte multe noutati implementate de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar daca nu aveti jailbreak, aceasta e cea mai apropiata forma de dark mode pe careo puteti avea. Pentru a activa acesti semi dark mode in iOS 12 va trebui sa mergeti in Settings > General > Accessibility > Display Accomodations > Invert Colors si sa activati functia Smart Invert.