Cupa Mondiala 2018: Apple te tine la Curent cu TOT

Cupa Mondiala 2018 va avea informatii in timp real in cam toate serviciile companiei Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, a anuntat compania azi.

Cupa Mondiala 2018 Apple

Cupa Mondiala 2018 este un subiect de mare interes si pentru compania Apple, cei din Cupertino anuntand astazi ca aduc informatii in timp real de la meciuri in toate serviciile. De la Siri si pana la App Store, informatii despre Cupa Mondiala 2018 ajung in tot ceea ce controleaza compania Apple, sub diverse forme, astfel ca puteti afla tot timpul orice doriti.

Cupa Mondiala 2018 este evenimentul verii pentru lumea intreaga, zeci de echipe de fotbal urmand a se aduna in Rusia pentru a se lupta pentru trofeul suprem. Daca esti interesat sa afli evolutia echipei favorite la Cupa Mondiala 2018, atunci Siri iti poate spune cand are meciurile, care sunt rezultatele, si mult mai mult decat atat, pe orice iDevice-uri.

Cupa Mondiala 2018: Apple te tine la Curent cu TOT

Cupa Mondiala 2018 ajunge deasemenea in App Store, cu multe aplicatii dedicate pentru iPhone si iPad, care afiseaza informatii despre toate noutatile legate de eveniment. Daca ascultati muzica, atunci in Apple Music exista playlist-uri dedicate pentru Cupa Mondiala 2018, cei de la Apple ajuntandu-i pe oameni sa intre in atmosfera de festival cu muzica favorita.

“As the countdown to the tournament begins, football fans around the world can stay up to speed on stats, scores and their favourite teams across all Apple devices. Siri adds support for football in Brazil, Russia, Denmark, Finland, Malaysia, Turkey, Thailand, Saudi Arabia and Israel — this is in addition to 26 other countries that already support Siri sports. Siri users can ask for scores, schedules, standings and team rosters.”

Cupa Mondiala 2018 are parte deasemenea de atentia celor de la Apple inclusiv in aplicatiile Podcasts, iBooks, sau Apple News, insa nici aplicatia Clips nu scapa de imbunatatiri. Apple stie ca lumea vrea sa afle tot timpul informatii importante despre Cupa Mondiala 2018, asa ca acum aveti posibilitatea de a sti totul cu mult timp inainte.