Samsung Galaxy S9: SECRETUL la care NIMENI nu se Astepta

Samsung Galaxy S9 are dezvaluit astazi un secret foarte important la care nimeni nu se astepta pana in prezent, fanii putand fi foarte multumiti de ceea ce le ofera telefonul.

Samsung Galaxy S9 SECRETUL NIMENI Astepta

Samsung Galaxy S9 are dezvaluit un secret foarte important la aproape 3 luni din momentul lansarii din luna aprilie, iar el este unul foarte important pentru cei care decid sa cumpere telefoanele coreenilor. In imaginea de mai jos puteti vedea un Samsung Galaxy S9 Plus cu un chip Exynos 9810 care obtine in Geekbench in scor chiar mai mare decat cel pe care l-a inregistrat iPhone X, iar aceasta este o foarte mare realizare de la procesor.

Samsung Galaxy S9 are exact acelasi chip implementat de catre compania coreeana, iar in primele teste publicate in luna martie, performantele erau inferioare celor inregistrate de catre iPhone 8 si iPhone X. Acest nou test arata ca in Samsung Galaxy S9 exista un chip Exynos 9810 care are putere de procesare mult mai mare, dar cel mai probabil a avut frecventa de lucru crescuta pentru a putea obtine un punctaj atat de mare in test.

Samsung Galaxy S9: SECRETUL la care NIMENI nu se Astepta

Samsung Galaxy S9 SECRETUL IMPORTANT Dezvaluit 1

Samsung Galaxy S9 ar fi putut avea performante atat de mari de la bun inceput daca Samsung ar fi dorit sa le ofere, insa am o vaga idee ca acest lucru nu e posibil pentru folosirea zilnica a telefoanelor. Scorul pe care il vedem acum pentru Samsung Galaxy S9 este cu aproximativ 2000 de puncte mai mare decat cel inregistrat in momentul lansarii telefonului, asa ca e interesant de vazut daca el va putea fi reprodus de catre utilizatorii obisnuiti.

Samsung Galaxy S9 cu un scor atat de mare in testele de performante ar fi umilit de-a dreptul iPhone 8 si iPhone X cu ale lor chip-uri A12, insa totul depinde foarte mult si de conditiile in care este realizat testul de catre utilizatori. Ca sa fiu sincer, sunt placut surprins de rezultatul pe care il obtine Samsung Galaxy S9 in acest test, si sper ca Samsung sa puna pe viitor presiune mult mai mare pe Apple pentru ca noi sa avem parte de performante mai bune.