iOS 11.4 Jailbreak a fost deja Facut

iOS 11.4 Jailbreak Facut

iOS 11.4 jailbreak de catre un cercetator in securitate informatica, el reusind sa exploateze sistemul de operare al celor de la Apple pe un telefon iPhone. Puteti vedea in clipul video de mai jos solutia de iOS 11.4 jailbreak in utilizare, ea fiind demonstrata impreuna cu aplicatia Cydia, cea care permite instalarea de tweak-uri si teme pentru noi.

Acest iOS 11.4 jailbreak este realizat de catre un cercetator in securitate informatica al celor de la Alibaba, un om care ne-a mai aratat demonstratii de acest gen in trecut. Din pacate, de cam fiecare data am ramas doar cu aceste demonstratii, fara a vedea vreo solutie de jailbreak de la el, iar acelasi lucru se va intampla si cu ce vedeti mai jos.

Cei de la Alibaba cauta in mod constant exploit-uri pe care sa le foloseasca pentru a obtine acces de administrator la iOS-ul celor de la Apple, insa nu publica vreunul pentru utilizare.

3 COMENTARII

  1. Atunci cei de la Alibaba fac cutiile alea cu maimute care deblocheaza iPhoanele , in baza exploit-urilor descoperite.
    Isi cam bat joc de Apple si toata pseudo-securitatea lor.