Samsung Galaxy Note 9: Bateria URIASA CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 are noua baterie de capacitate uriasa confirmata inaintea lansarii, utilizatorii avand parte de un upgrade major din partea coreenilor.

Samsung Galaxy Note 9 Bateria URIASA CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 are in mod clar confirmata noua baterie uriasa pe care compania Samsung urmeaza sa o utilizeze pentru telefonul pe care se pregateste sa il lanseze pe data de 9 august pe pietele globale. Conform unui foarte cunoscut leaker care a avut informatii valide privind toate produsele importante pe care Samsung le-a lansat, Samsung Galaxy Note 9 va avea o baterie cu capacitate de 4000 mAh integrata.

Samsung Galaxy Note 9 a avut acum cateva zile explicata schimbarea de design pentru camera care le va aduce clientilor o camera duala pozitionata orizontal in carcasa, si un cititor de amprente imediat sub ea. Decizia pentru aceasta schimbare de design are la baza faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va avea aceasta baterie de 4000 mAh integrata, ea fiind cu 700 mAh mai mare decat cea a Samsung Galaxy Note 8, spatiu suplimentar fiind nevoie pentru componenta.

Samsung Galaxy Note 9: Bateria URIASA CONFIRMATA

Samsung Galaxy Note 9 are parte de o schimbare foarte mare implementata de catre compania coreeana prin cresterea capacitatii de stocare a bateriei, iar asta dupa ce Samsung Galaxy Note 7 a explodat peste tot dupa o schimbare siimlara. Acum cei de la Samsung par sa isi fi invatat lectia, iar pentru bateria de dimensiune mai mare au incercat sa gaseasca si mai mult spatiu in carcasa Samsung Galaxy Note 9 prin modificarea modului in care e amplasata camera duala.

Samsung Galaxy Note 9 va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, iar cresterea capacitatii bateriei este facuta si pentru ca al doilea chip consuma foarte multa energie in timpul utilizarii, clientii Samsung Galaxy S9 plangandu-se din aceasta cauza. Samsung Galaxy Note 9 este pregatit pentru a fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce urmeaza sa fie organizata in New York de catre coreeni, lansarea telefonului fiind programata in aceeasi luna, sau cel mai tarziu in august, preturile nefiind cunoscute.