Vivo NEX vs Samsung Galaxy S9 Plus: Comparatie Detaliata

Vivo NEX si Samsung Galaxy S9 Plus apar intr-o prima comparatie detaliata care ne arata diferentele dintre cele doua modele de telefoane Android.

Vivo NEX Samsung Galaxy S9 Plus Comparatie Detaliata

Vivo NEX si Samsung Galaxy S9 Plus apar astazi intr-o comparatie detaliata care ne arata doua dintre cele mai dorite telefoane mobile ale momentului si care ar merita cumparat „mai mult” in detrimentul celuilalt. Samsung Galaxy S9 Plus are un ecran cu diagonala de 6.3 inch, insa are margini destul de groase in partile superioara si inferioara, in timp ce Vivo NEX are un ecran cu diagonala de 6.59 inch, dar are margini mult mai subtiri, chiar si decat cele ale iPhone X.

Vivo NEX castiga fara drept de apel in fata Samsung Galaxy S9 Plus in ceea ce priveste design-ul, iar asta multumita ecranului care face telefonul sa arate cu adevarat spectaculos, desi multa lume nu credea ca el va fi lansat. Samsung Galaxy S9 Plus si Vivo NEX au aceleasi chip-uri integrate, iar aici ma refer la cele Qualcomm Snapdragon 845, bateriile fiind diferite, deoarece telefonul Vivo are pana la 4000 mAh fata de 3300 mAh in produsul Samsung.

Vivo NEX vs Samsung Galaxy S9 Plus: Comparatie Detaliata

Vivo NEX S are deasemenea 8 GB RAM fata de 6 GB RAM in Samsung Galaxy S9 Plus, pentru modelele vandute in majoritatea regiunilor, fiind deasemenea si mai ieftin, cu un pret de 600 de euro in China, fata de 900, cat costa telefonul Samsung. Samsung Galaxy S9 Plus are totusi o camera duala mult mai buna decat ceea ce ofera Vivo NEX, iar asta deoarece trebuia sa se faca undeva un rabat la ceva, iar Vivo a ales camera pentru reducerea de costuri.

Vivo NEX are si doua tehnologii inovatoare pe care Samsung Galaxy S9 Plus nu le are, iar aici ma refer la cititorul de amprente integrat in ecran, si functia sound screencasting, care a permis eliminarea difuzorului din ecran. Daca ar fi sa alegeti intre Vivo NEX si Samsung Galaxy S9 Plus, atunci pentru Europa al doilea ar fi mai usor de gasit si ar beneficia de garantie, insa daca astea nu ar conta, atunci primul ar fi alegerea cea mai buna.