Samsung Galaxy S9 e mai BUN ca iPhone X din cauza LACOMIEI Apple

Samsung Galaxy S9 se dovedeste a fi mai bun decat iPhone X din cauza lacomiei companiei Apple, americanii oferindu-le clientilor o experienta inferioara.

Samsung Galaxy S9 BUN iPhone X LACOMIEI Apple

Samsung Galaxy S9 este mai bun decat iPhone X in ceea ce priveste viteza de navigare pe internet, cifre publicate in cursul acestei zile de catre cei de la Speedtest confirmand faptul ca lacomia Apple afecteaza consumatorii. Conform celor de la Speedtest, Samsung Galaxy S9 are viteze de navigare pe internet care sunt cu 34% mai bune decat cele ale iPhone X, cel putin in SUA, unde au fost analizate teste facute in perioara martie – mai 2018.

Samsung Galaxy S9 foloseste modemuri Qualcomm si software special gandit de catre cei de la Samsung pentru a oferi vitezele cele mai bune pentru navigare pe internet, in timp ce iPhone X foloseste modemuri Intel si Qualcomm. Diferenta intre modemurile Qualcomm si Intel este mare cand vine vorba nu doar despre navigare pe internet, ci si despre semnal, asa ca Samsung Galaxy S9 reuseste sa-i fie superior iPhone X in teste.

Samsung Galaxy S9 e mai BUN ca iPhone X din cauza LACOMIEI Apple

Samsung Galaxy S9 BUN iPhone X LACOMIEI Apple 1

Samsung Galaxy S9 si iPhone X nu au viteze mari de navigare pe internet in SUA prin retelele 4G din tara, insa vorbim totusi despre o medie, ea fiind similara cu ceea ce se inregistreaza in Romania. indiferent de asta, aici conteaza mai mult faptul ca Samsung Galaxy S9 ofera performante cu mult mai bune decat cele ale iPhone X pentru navigare pe internet, iar razboiul legal dintre Apple si Qualcomm afecteaza clientii, asa cum era de asteptat.

Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte interesant, care a reusit sa intreaca iPhone X si in ceea ce priveste performantele pe care le ofera produsul celor de la Apple, insa asta doar in cazul modelului Plus, care are 6 GB RAM. Aceasta problema cu vitezele de internet mai proaste pentru iPhone in comparatie cu produsele Samsung nu este noua, in fiecare an intamplandu-se acelasi lucru, cel putin de cand Apple a ales sa foloseasca mai mult modemuri Intel.

13 COMENTARII

  1. Așa e bine. Cât mai multe palme peste fața companiei ce a fost, demult, Apple. Poate se trezesc și ei la realitate într-un final.

  2. Srb, vazandu-ti comentariile, ma gândesc ca ești aidoma ălora Injecții aduși cu forța la mitingul ăla…ti-ai spălat creierul rău…eu folosesc iPhone de la 3GS …acum X…însă mizerie mai mare ca telefonul asta și iOS asta…nici in China nu mai găsești, jur !

  3. Apple sub conducerea contabilului Tim Cuc a devenit interesată doar de profit, in contrast cu Apple sub conducerea lui Steve Jobs care era centrată pe oferirea de produse deosebite.