iOS 12: Functia Secreta Oferita pentru iPhone

iOS 12 are o noua functie secreta implementata de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone, ea urmand a fi disponibila public din toamna.

iOS 12 Functia Secreta iPhone

iOS 12 are o functie secreta implementata pentru telefoanele iPhone din lumea intreaga, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cat de usor poate fi ea activata astazi. Vorbim despre o functie care este oferita pentru aplicatia Voice Memos, cei de la Apple permitand controlarea calitatii inregistrarilor vocale facute utilizandu-ne telefoanele iPhone oricand.

iOS 12 aduce o aplicatie Voice Memos imbunatatita pentru cei care inregistreaza conversatiile folosindu-si telefoanele iPhone, iar aceasta functionalitate secreta e in aplicatia Settings. iOS 12 permite crearea de inregistrari vocale care sunt comprimate in format AAC pentru a avea o dimensiune mai mica, sau fisiere necomprimate, care au dimensiune mai mare.

Mai mult decat atat, iOS 12 permite aplicarea unui tag de locatie pentru inregistrarile audio daca avem GPS-ul pornit, insa in caz contrar acestea vor avea doar un numar si atat. Toate aceste schimbari pentru Voice Memos, Reportofon, in iOS 12 vor fi disponibile in mod public in momentul in care Apple va lansa versiunea finala a sistemului de operare.

iOS 12 voice memos secret

1 COMENTARIU