Samsung GALAXY S10 Concept te va face sa-l CUMPERI acum

Samsung Galaxy S10 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care te va convinge sa-l cumperi chiar acum, daca ar fi disponibil pe piata pentru vanzare.

Samsung GALAXY S10 Concept CUMPERI acum

Samsung GALAXY S10 apare intr-un concept extrem de interesant astazi, acesta fiind creat in ideea de a ne ajuta sa ne facem o idee cu privire la ceea ce va oferi compania coreeana la inceputul anului viitor pentru versiunea aniversara a seriei. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 nu va avea o schimbare majora pentru design implementata de catre compania coreeana, insa stim deasemenea si ca telefonul va ave un cititor de amprente in ecran.

Samsung GALAXY S10 este prezentat in acest concept cu exact aceste schimbari pe care compania Samsung intentioneaza sa le implementeze pentru clientii sai, si puteti vedea ca marginea de jos a ecranului este mult mai mica. Samsung GALAXY S10 are totusi o margine superioara unde exista camera, senzorii si un difuzor, insa este de asteptat ca Samsung sa nu renunte la aceasta portiune din ecran pentru viitorul sau smartphone, deci ar fi bine sa fiti obisnuiti cu ea.

Samsung GALAXY S10 Concept CUMPERI acum 1

Samsung GALAXY S10 Concept te va face sa-l CUMPERI acum

Samsung GALAXY S10 are in acest concept si o camera tripla verticala gandita de catre graficieni, insa e foarte putin probabil ca Samsung sa copieze Huawei cu o aemenea schimbare, asa ca n-ar trebui sa va asteptati la ea. Per total, design-ul Samsung GALAXY S10 nu ar trebui sa se schimbe prea mult pentru ca Samsung vrea sa pastreze intact ceva ce functioneaza si are succes la public, insa poate ca inca un an cu acelasi design nu e o idee grozava.

Samsung GALAXY S10 Concept CUMPERI acum 2

Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9xxx, insa deocamdata foarte multe detalii cu privire la acestea nu au fost dezvaluite de catre leak-uri venite de la coreeni. Este de asteptat ca aceste noi chip-uri pentru Samsung GALAXY S10 sa fie mult mai performante decat cele din seria actuala, insa mai multe informatii despre telefon si noutatile sale vom afla abia la inceputul anului viitor, cand va fi lansat.

5 COMENTARII

  1. E un S8/S9 sau S8+/S9+ dar cu 3 camere pe spate in loc de doua,wow,spectaculos,incredibil,superb! Intru in depresie cronica daca nu il am chiar acum!

  2. Domn doctor, aveți idee ce înseamnă “cronic”? În termeni medicali, atunci când este asociat unei afecțiuni, “cronic” = “cu istoric”
    Asta înseamnă că “depresie cronică” = “depresie cu istoric”, care a survenit cu ceva timp în urmă.

    Notă: afecțiunea “acută” este afecțiunea fără istoric, cea care a apărut cât mai recent.