iOS 12 Beta 2: PROBLEME Rezolvate si Buguri NOI

iOS 12 Beta 2 PROBLEME Rezolvate Buguri NOI feat

iOS 12 beta 2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in actualizare avem rezolvate unele probleme, dar exista si altele noi. Era normal ca iOS 12 beta 2 sa rezolve unele probleme care au fost raportate de catre atat de multi utilizatori de iDevice-uri care testeaza build-urile beta, insa era normal sa apara si altele.

iOS 12 beta 2 este mai bun, din anumite puncte de vedere, pe iPhone si iPad, insa genereaza batai de cap si mai mari din altele, asa ca e bine sa vedeti ce va asteapta daca decideti sa faceti instalarea. Cea mai mare problema pe care am intalnit-o eu in iOS 12 beta 2 pana acum a fost cea a apelurilor care la primire nu afisau numele persoane care suna.

iOS 12 beta 2 este doar una dintre versiunile beta pe care compania Apple le va oferi pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca va fi interesant de vazut ce alte schimbari vor fi oferite in viitor.

Articolul precedentFacebook Preia o Functie NOUA a iOS 12
Articolul următoreMAG: REDUCERI de 1400 LEI la GALAXY Note 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.