iPhone X 2018: Vestea BUNA pentru Fanii Apple

iPhone X 2018 are parte de o veste foarte buna pentru fanii Apple din intreaga lume, ea venind de la partenerii companiei care vor produce noile modele.

iPhone X 2018 Vestea BUNA Fanii Apple

iPhone X 2018, seria de telefoane pe care compania Apple vrea sa le lanseze in toamna, are parte de o veste foarte buna astazi, ea venind de unde altundeva decat din Asia, acolo unde si sunt asamblate pentru americani. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, TSMC, compania care va produce noul chip A12 cu procesorul pentru iPhone X 2018, a inceput deja productia pentru chip folosind un proces de fabricatie de 7nm pentru el.

iPhone X 2018 urmeaza sa beneficieze de un chip A12 care ofera un mare spor in performante pentru utilizatori, insa consumul de energie urmeazas a fie deasemenea eficientizat de catre cei de la Apple. Vorbim despre o schimbare radicala pe care noul chip A12 o va aduce pentru iPhone X 2018, iar din moment ce productia a inceput, este clar ca Apple vrea sa lanseze noua serie de telefoane in toamna acestui an, la fel ca anul trecut.

iPhone X 2018: Vestea BUNA pentru Fanii Apple

iPhone X 2018, iPhone X Plus si iPhone 9 vor beneficia de aceste noi chip-uri A12 ale companiei Apple, toate cele trei telefoane urmand a avea aceleasi performante, insa autonomia va fi diferita pentru ele. Acelasi lucru s-a intamplat si in 2017, cand Apple a lansat chip-ul A11 si a decis sa ofere aceleasi performante pe seria iPhone 8 si iPhone X, deci ne asteapta o toamna foarte interesanta, cu foarte multe surprize de la compania Apple.

“TSMC has started commercial production of chips built using 7nm process technology, according to company CEO CC Wei. Orders for Apple’s custom A12 processor for use in the upcoming iPhones will play a major driver of TSMC’s 7nm chip production growth in 2018”

iPhone X 2018 si iPhone X Plus ar trebui sa ajunga in magazine undeva prin septembrie, in timp ce iPhone 9 ar putea fi lansat ceva mai tarziu, din cauza unor probleme cu productia ecranelor LCD cu diagonala de 6.1 inch. iPhone X 2018, iPhone X Plus si iPhone 9 au dezvaluite cam toate detaliile privind design-ul si lansarea, toate telefoanele urmand a arata aproape identic, diferentele fiind date de componentele interne, camera, si desigur, pretul.

8 COMENTARII

  1. Ma enerveaza rau , rau ca nu are 4 gb ram X ul pentru ca nu stau aplicatiile deschise in backround. Poate 11 va avea ramul upgradat.

  2. @sultanu’ dragostei pe tine încânta sa fie beton scriptic ca și restu telefoanelor care au doar pe hârtie dotările sau ai nevoie sa se miște cum trebuie telefonul in sine ?
    Eu nu prea văd cu ce te-ar ajuta așa mult 4gb decât 3 , sau 8gb fake