Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Schimbari Foarte MARI Anuntate

Samsung Galaxy S10 are anuntate o serie de schimbari foarte importante pregatite de catre compania coreeana, ele urmand a schimba complet experienta de utilizare.

Samsung Galaxy S10 EXCLUSIV Schimbari Foarte MARI

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba parte de o schimbare extrem de importanta la inceputul anului viitor, compania coreeana pregatind ceva la care lucreaza de foarte mult timp, dar care va putea fi oferit abia acum. Mai exact, Samsung Galaxy S10 urmeaza sa includa un cititor de amprente in ecran pentru a elimina cititorul din carcasa, oferirea sa fiind obligatorie din moment ce concurentii din China ofera aceasta functionalitate in telefoanele proprii.

Samsung Galaxy S10 ar putea avea deasemenea si o copie a Face ID integrata, dar asta numai daca Samsung va reusi sa faca o camera 3D frontala suficient de mica pentru a o integra in viitorul sau smartphone. Daca Samsung nu va reusi sa obtina componenta de care are nevoie, atunci Samsung Galaxy S10 va ramane cu actualul iris scanner, acesta urmand a fi oferit in tandem cu cititorul de amprente din ecran, asa cum se intampla si la modelele actuale.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Schimbari Foarte MARI Anuntate

Samsung Galaxy S10 are deja plasate comenzi preliminare de catre compania Samsung pentru componentele care urmeaza sa fie folosite in telefon, insa desigur ca cele finale vor fi facute abia undeva prin toamna – iarna. In final, alta dezvaluire importanta este ca Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie oferit tot in versiuni care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.3 inch, exact precum modelele vandute acum, deci acea crestere a ecranului ramane doar un zvon.

“Samsung Electronics is promoting the Fingerprint On Display (FOD) function that enables fingerprint recognition on the display screen for the first time on the Galaxy S10. In addition to FOD, Samsung is considering a Galaxy S10 with a Face ID function using a 3D sensing camera. The average Galaxy S10 is 5.8 inches and the big screen Galaxy S10 Plus is 6.3 inches.”

Samsung Galaxy S10 ar putea avea margini mult mai subtiri daca Samsung va elimina difuzorul superior si va reda sunetele prin ecran si carcasa telefonului, insa deocamdata nimic nu este sigur din acest punct de vedere. Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie lansat undeva prin februarie – martie 2019, deci exista foarte mult timp ca Samsung sa isi schimbe planurile, asa ca ramane de vazut ce vom mai afla despre noul smartphone premium.