Huawei P20 Pro: Noutati IMPORTANTE pentru Camera

Huawei P20 Pro are noutati importante anuntate pentru camera, acestea urmand a imbunatati serios experienta de utilizare pentru cei care au cumparat produsul.

Huawei P20 Pro Noutati IMPORTANTE Camera

Huawei P20 Pro este telefonul care are cea mai buna camera disponibila in momentul de fata, produsul celor de la Huawei detinand acest tilu inca din primvara acestui an, fara ca vreun alt smartphone sa il ajunga din urma. Desi Huawei P20 Pro are o camera foarte buna, cei de la Huawei pregatesc alte imbunatatiri pentru aceasta componenta si inregistrarea de clipuri video sau poze, aici telefonul ajungand din urma alte modele existente pe piata.

Huawei P20 Pro urmeaza sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a inregistra clipuri video cu slow-motion la 960 FPS, ceva ce Samsung Galaxy S9 si telefoanele Sony ofera inca de la inceputul acestui an pentru clienti. Huawei P20 Pro va oferi aceeasi functionalitate pe acelasi procesor pe care il au competitorii din lumea mobila iar aici vorbim din nou despre ceva ce inca nu exista nici in iPhone X, din variate motive, si probabil nici nu va exista curand.

Huawei P20 Pro: Noutati IMPORTANTE pentru Camera

Huawei P20 Pro va putea inregistra clipuri video la 960 FPS, insa deocamdata nu se stie si la ce rezolutie, desi e foarte probabil ca 720p sa fie cea aleasa, la 1080p putand inregistra un numar limitat de telefoane in momentul de fata. Inregistrarea video la o viteza atat de mare pe Huawei P20 Pro va permite imortalizarea de momente importante pentru a fi vazute in detaliu de catre oricine, dar va da posibilitatea si de a face inregistrari spectaculoase la diverse evenimente.

“However, an upcoming firmware update may be aiming to address this, or at least supplement P20 Pro’s video capturing abilities with a new ultra slow-motion mode that will reportedly allow users to capture videos in up to 960 frames per second automatically.”

Huawei P20 Pro urmeaza sa aduca deasemenea alte schimbari pentru a imbunatati camera si capacitatea ei de a inregistra poze, sau clipuri video, asa ca utilizatorii vor avea parte de un upgrade important. Huawei P20 Pro este unul dintre telefoanele surprinzatoare ale inceputului de an, iar asta pentru ca a inregistrat vanzari foarte bune dupa lansare, inclusiv in vestul Europei, piete unde oamenii aleg de obicei iPhone, sau telefoane Samsung.