Apple vrea sa Ceara Bani pentru Platformele Music, News si TV

Apple vrea sa ceara bani pentru platformele Music, News si TV in cadrul unui nous serviciu de streaming pe care il va oferi pentru clientii globali.

Apple Ceara Bani Music, News TV

Apple are intentia de a lansa un serviciu de streaming complex pentru utilizatorii din lumea intreaga, acesta urmand a combina serviciile Music, News si TV pentru clienti. Apple cere deja bani pentru Apple Music, iar extinderea abonamentelor pentru Apple News si un nou serviciu Apple TV este o decizie pe care amreicanii o vor gandi foarte serios anul acesta.

Apple investeste sume foarte mari in crearea de continut original pentru clienti, iar aici vorbim despre filme si seriale TV, foarte multa lume crezand ca totul va fi lansat in Apple Music. Ei bine, planurile americanilor ar putea fi totusi diferite, iar tot acest continut ar putea fi lansat in acest nou serviciu de streaming, care ar avea un abonament unic pentru trei servicii separate.

Apple vrea sa Ceara Bani pentru Platformele Music, News si TV

Apple ar urma sa lanseze acest nou serviciu de streaming undeva in cursul anului viitor, Apple cumparand in 2017 si o companie care oferea reviste digitale la abonament pentru clienti. Desigur ca a combina toate aceste servicii si a cere un pret mare pentru ele ar fi o decizie foarte proasta, insa cei de la Apple au destula experienta cu sistemele de acest gen.

“Apple is considering creating a single subscription offering that would encompass its original TV shows, music service and magazine articles. Apple is expected to launch a digital news subscription service next year. Such an ambitious offering would bear some similarity to Amazon’s Prime service, which spans video, music and some news.”

Desigur ca daca Apple ar lansa un asemenea serviciu de streaming, el ar fi disponibil doar in SUA si alte cateva zone de pe glob, asa ca ar trebui sa ne asteptam ca in Romania sa nu il avem. Acestea fiind spuse, Apple are planuri foarte mari de a concura cu Netflix, Hulu, Amazon, si restul serviciilor de streaming existente in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut ce va reusi sa faca.