Huawei: PREMIERA cu un Produs NEASTEPTAT

Huawei vrea sa realizeze o noua premiera cu un produs complet neasteptat, planurile companiei chinezesti fiind dezvaluite in mod oficial zilele acestea.

Huawei PREMIERA Produs NEASTEPTAT 349984

Huawei pare sa fie mai mereu in cautarea acelui produs inovator pe care clientii sa il cumpere in cantitati mari dupa lansare, iar in aceasta idee vorbim astazi despre un nou smartwatch pe care chinezii l-au conceput. Mai exact, vorbim despre un smartphone in care cei de la Huawei ar dori sa integreze o pereche de casti wireless, acestea putand fi folosite de catre utilizator oricand are nevoie, ceva ce pana acum nu a fost relaizat de vreo companie.

Huawei a inregistrat un brevet de inventie in care descrie un asemenea produs pentru utilizatori, iar dupa cum puteti vedea, castile ar fi ascunse in cele doua margini ale smartwatch-ului, intr-un mod foarte interesant. Separat de ascunderea castilor in carcasa ceasului, cei de la Huawei experimenteaza si cu o metoda de a le ascunde in cureaua acestuia, dar in aceasta situatie am vorbi, cel mai probabil, despre ceva ce nu ar mai fi confortabil.

Huawei: PREMIERA cu un Produs NEASTEPTAT

Huawei PREMIERA Produs NEASTEPTAT 349984 1

Huawei prezinta in imagini modalitati de ascundere a castilor intr-un smartwatch folosid un mecanism cu arc, sau un alt mecanism magnetic, ideile chinezilor fiind foarte interesante, insa si foarte greu de pus efectiv in practica. Aceste casti wireless pe care Huawei ar dori sa le ascunda in smartwatch ar fi rezistente la apa, dar ar avea si un sistem de anulare a zgomotelor ambientale, acceptarea apelurilor si ajustarea volumului urmand a fi facute cu gesturi noi.

Huawei a avut acest nou brevet de inventie inregistrat in data de 28 iunie, deci vorbim despre o idee noua a chinezilor, care ar putea sta si la baza unui produs care ar putea fi lansat foarte curand pe pietele globale. Huawei are zvonita in aceasta perioada lansarea Watch 3, un nou model de smartwatch pentru linia care nu se vinde chiar atat de bine, insa e greu de spus daca in el se vor regasi asemenea inovatii, sau nu.