iOS 12: Functia SECRETA Implementata de Apple

iOS 12 are o noua functie secreta implementata de catre compania Apple, americanii dorind sa ofere ceva ce utilizatorii iPhone si iPad asteapta de mult.

 

ios 12 functia secreta apple 350075

iOS 12 beta 3 nu aduce foarte multe noutati importante pentru iPhone si iPad, insa una interesanta a fost descoperita pentru utilizatorii sistemului de operare, ea avand la baza iCloud. Mai exact, compania Apple a implementat pentru utilizatorii iPhone si iPad posibilitatea de a partaja direct din aplicatia Poze a iOS 12 link-uri spre poze din librarie.

Da, ati citit bine, iOS 12 ne va oferi posibilitatea de a partaja poze din terminalele noastre fara a le incarca undeva, link-urile ducand spre albumul foto din libraria multimedia a iCloid. Noua functie din iOS 12 este disponibila doar daca aveti activate optiunile pentru incarcarea pozelor si clipurilor video in iCloud, nu in backup-uri, ci in platforma pentru stocare si accesare de pe orice dispozitive.

iOS 12 nu permite crerea de link-uri spre imagini daca acestea nu au fost incarcate in prealabil in iCloud, asa ca nu va asteptati sa puteti face asa ceva din terminalele voastre. In momentul in care un link este creat si partajat, persoana care-l primeste va vedea poza intr-o pagina speciala a iCloud.com, impreuna cu optiunea de a o descarca in calculator, sau telefon.

ios 12 functia secreta apple 350075 1