iPhone cu Camera TRIPLA va fi Lansat de Apple

iPhone cu o camera tripla va fi lansat de catre compania Apple, americanii pregatind in momentul de fata noul produs pentru pietele globale si clienti.

iPhone Camera TRIPLA lansat Apple 350198

iPhone va avea camera tripla, acest lucru este foarte clar, compania Apple avand in dezvoltare un model de telefon care ofera o camera uimitoare, insa marea necunoscuta este cand va fi lansat pe piata. Unele informatii aparute in cursul acestui an sugerau faptul ca iPhone X Plus va avea o camera tripla, insa se pare ca americanii pregatesc punerea in vanzare a unui asemenea model abia in cursul anului 2019, daca totul decurge normal.

iPhone cu camera tripla ar fi ceva cu adevarat interesant pentru compania Apple, iar asta in conditiile in care americanii fac schimbari de acest gen destul de greu, iar in momentul de fata exista un singur producator care ofera asa ceva, Huawei. In 2019 este asteptat un Samsung Galaxy S10 care are o camera tripla integrata, iar compania Apple nu vrea sa ramana singurul producator major fara o asemenea camera, deci va include una in iPhone.

iPhone cu Camera TRIPLA va fi lansat de Apple

Primul iPhone cu camera tripla va aduce si capacitatea de a face scanare 3D pentru obiecte astfel incat Apple sa ofere noi functii pentru realitate augmentata, modulul fiind similar cu cel al actualei camere TrueDepth. Apple ar urma sa permita inclusiv inregistrarea de imagini si clipuri video stereoscopice folosind viitoarea camera tripla 3D din iPhone, optiunea de a inregistra imagini cu acelasi obiect, dar din unghiuri diferite, urmand a fi deasemenea oferita.

“Apple plans to use three lenses for the new iPhone rear lens next year. The 3D sensing function will be more powerful. The lens suppliers Da Liguang and Yu Jingguang will benefit greatly. Next year’s new iPhone rear lens is much more advanced than the existing iPhone X’s front 3D sensor, and will be responsible for performing Augmented Reality (AR) functions.”

Apple ar putea implementa si zoom optic mai mare pentru viitoarele modele ale iPhone impreuna cu aceasta camera tripla, insa totul depinde de ceea ce ii pot furniza partenerii de la care cumpara aceste module de camera. Apple deocamdata nu a dat in vreun fel de inteles ca vrea sa implementeze o camera tripla in iPhone, asa ca ramane de vazut ce fel de planuri va avea pentru viitor, dar din cate vedem acum, americanii nu se prea grabesc sa ofere asa ceva in 2018.