Huawei: Dezvaluirea INCREDIBILA pentru Android

Huawei a facut o dezvaluire incredibila in legatura cu sistemul de operare Android al celor de la Google, aceasta fiind o premiera pentru compania chinezeasca.

Huawei Dezvaluirea INCREDIBILA Android 350803

Huawei este unul dintre cei mai mari colaboratori ai companiei Google in ceea ce priveste platforma Android, fiind al doilea cel mai mare producator de telefoane de pe planeta, insa s-ar putea sa fi facut o mare greseala. Mai exact, cei de la Huawei ar fi dezvaluit denumirea finala pe care Android P o va avea, documente interne ale producatorului confirmand faptul ca litera P vine de la cuvantul Pistachio, adica fistic, ceva imaginati de utilizatori.

Huawei a facut dezvaluirea printr-un angajat al departamentului de suport care oferea informatii pentru o persoana care dorea sa faca o actualizare pentru un model de telefon P9, deci nu avem in fata documentele interne ale companiei. Totusi, din moment ce un reprezentant al diviziei de suport din cadrul Huawei face referire la Android 9.0 Pistachio, pare destul de clar faptul ca in cadrul companiei noua versiunea a Android are aceasta denumire stabilita de chinezi.

Huawei: Dezvaluirea INCREDIBILA pentru Android

Huawei Dezvaluirea INCREDIBILA Android 350803 1

Huawei pare sa cam fi stricat surpriza celor de la Google pentru Android P, insa unii spun ca denumirea Pistachio nu intra in randul celorlalte folosite pana acum de catre americani pentru sistemul lor de operare. Cei care urmaresc cu mare atentie evolutia sistemului de operare Android spun ca pana acum Google a folosit doar denumiri de deserturi pentru sistemul de operare, iar ceea ce a dezvaluit Huawei nu prea intra in aceasta categorie, dar asta nu inseamna ca e fals.

“IT LOOKS like we’ve got to the nut of the matter – Android P could well be called Pistachio, if support notes from tech giant Huawei are to be believed. Now you probably haven’t failed to notice – Pistachio isn’t a dessert and given that all versions of Android up to now have a dessert-themed name (some more tenuous than others) then ‘Pistachio’ doesn’t fit the bill.”

Huawei nu a mai dezvaluit pana acum detalii atat de importante privind noile versiuni ale sistemului de operare Android al celor de la Google, insa nu ar fi surprinzator sa o faca, totusi, chiar daca e in premiera. Cei de la Huawei au insa in dezvoltatre telefoane care functioneaza in baza sistemului de operare Android P, asa ca ar trebui sa stie cu siguranta de cenumire a ales compania Google pentru noua versiune a sistemului sau de operare.

8 COMENTARII