Windows 10: Primele NOUTATI ale Actualizarii din Toamna

Windows 10 are parte de primele noutati privind actualizarea din toamna pe care compania Microsoft vrea sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga.

Windows 10 NOUTATI Actualizarii Toamna 350811

Windows 10 este in momentul de fata in proces avansat de testare pentru ca in toamna sa fie lansata o noua actualizare importanta pentru sistemul de operare, Microsoft avand planuri foarte mari pentru clientii sai. In aceasta idee, astazi aflam ca versiunea din toamna a actualziarii pentru Windows 10 urmeaza sa poarte denumirea October 2018 update, adica ar trebui sa fie “in ton” cu restul actualizarilor lansate de catre cei din redmond pana in prezent.

Windows 10 are in momentul de fata noua actualizare cunoscuta cu denumirea Redstone 5, una normala din moment ce cam toate actualizarile lansate pana acum de catre Microsoft pentru sistemul de operare au facut parte din categoria Redstone. Denumirea actualizarii din toamna vine de la un cunoscut leaker de informatii pentru produse ale Microsoft, deci este destul de clar faptul ca echipa ce dezvolta Windows 10 a stabilit denumirea finala a actualizarii.

Windows 10: Primele NOUTATI ale Actualizarii din Toamna

Windows 10 are practic confirmata si perioada in care va fi lansata actualizarea de catre compania Microsoft, americanii dorind sa ofere update-ul chiar in cursul lunii octombrie, cam asa cum au facut si anul trecut. Acum, in Windows 10 urmeaza sa avem parte de o multitudine de schimbari, una dintre cele mai importante dintre ele avand legatura cu interfata sistemului de operare, Microsoft dorind sa faca un update major si sa ofere noul Fluent Design pentru clientii sai.

Windows 10 nu va avea, din pacate, si functia Sets, care permite gruparea mai multor aplicatii intr-o singura fereastra pentru a le folosi la fel de usor precum folosind un browser pentru navigare pe internet. Cei de la Microsoft nu considera ca functia va fi pregatita pentru lansare pana in octombrie 2018, astfel ca toti cei care o asteptau pentru Windows 10 vor trebui sa mai astepte pana in 2019 pentru a oferi ceva ce inclusiv Apple ar trebui sa ofere in macos.

2 COMENTARII

  1. Alte actualizari, alte probleme, alte cacaturi care vin peste cancerul principal….ca deobicei fir-ati voi sa fiti ca sa nu ma exprim altfel !! Ca sa nu mai zic ca pe langa problemele infinite mai ne si distrugeti cu actualizarile voastre…Futu-ti Microsoft-u ma-tii !! Numai ne incetiniti, ne blocati, ne distrugeti totul inclusiv pc-urile !!! Altceva mai stiti ma nenorocitilor !!!!!! Sa putreziti in infern cu compania voastra Microsoft cu tot !!!! Ca nu ne dati voi bani cretinilor !!!! Sa muriti in chinuri !