Samsung GALAXY Note 9: SURPRIZA la care NIMENI Nu se Gandea

Samsung GALAXY Note 9 va avea o surpriza la care nimeni nu se gandea pana in prezent, compania Samsung pregatind o schimbare foarte utila pentru multi dintre clienti.

Samsung GALAXY Note 9 SURPRIZA NIMENI Gandea 351056

Samsung GALAXY Note 9 va veni cu o surpriza complet neasteptata din partea celor de la Samsung in cursul lunii viitoare, compania coreeana pregatind-o pentru stylusul S Pen pe care foarte multa lume il foloseste constant. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba un S Pen cu mai multa functionalitate decat in mod normal, compania coreeana implementand intr-un final si Bluetooth LE pentru a-i extinde functionalitatea in sistemul de operare Android.

Samsung GALAXY Note 9 nu va avea functionalitatea S Pen limitata la doar atat, iar asta deoarece Samsung vrea deasemenea sa ofere si un nou sistem de incarcare pentru acest stylus, el putand avea legatura cu telefonul in sine. Conform unuia dintre oamenii care ne-a furnizat o gama foarte variata si exacta de informatii despre produse nelansate ale coreenilor, noul S Pen din Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa vina cu un sistem uimitor de incarcare, dar nimeni nu stie ce inseamna asta.

Samsung GALAXY Note 9: SURPRIZA la care NIMENI Nu se Gandea

Samsung GALAXY Note 9 nu are anuntate chiar atat de multe schimbari importante de catre zvonurile aparute pana acum, majoritatea noutatilor serioase fiind pentru hardware-ul care il va avea telefonul integrat. In ceea ce priveste design-ul, doar pozitionarea camerei duale din Samsung GALAXY Note 9 si cititorul de amprente vor fi diferite fata de ceea ce exista in Samsung GALAXY Note 8, asa ca probabil vor exista si multi fani dezamagiti de lipsa noutatilor serioase.

Samsung GALAXY Note 9 este programat pentru prezentare de catre compania Samsung pe data de 9 august, un eveniment fiind organizat in New York pentru a prezenta toate noutatile importante ale telefonului. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare incepand cu data de 24 august la un pret care incepe de pe la 1000 de euro in Romania, si Europa, asa ca vanzarile vor fi cel mai probabil destul de bune pentru cei de la Samsung in toamna.