Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, PRETUL Dezvaluit

Samsung GALAXY Note 9 are in exclusivitate dezvaluit pretul pe care Samsung intentioneaza sa il ceara pentru telefon, el fiind mai mare decat cel asteptat.

Samsung GALAXY Note 9 PRETUL Dezvaluit 350910

Samsung GALAXY Note 9 are in exclusivitate dezvaluit pretul de vanzare de catre o persoana care a intrat in posesia acestei informatii cel mai probabil de la unul dintre partenerii coreenilor. Vorbim despre pretul de vanzare din Europa pentru Samsung GALAXY Note 9, deci in baza sa ne putem face o idee foarte clara cu privire la banii care vor trebui platiti pentru a cumpara acest model de smartphone din Romania incepand, probabil, din 24 august.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa coste 4635 LEI in Romania, sau aproximativ 1000 de euro, ori 1160 de dolari, diferenta fata de pretul perceput in cursul anului trecut pentru Samsung GALAXY Note 8 fiind infima. Practic, Samsung GALAXY Note 9 ar putea fi cu maxim 200 de LEI mai scump decat modelul anterior, in baza pretului despre care auzim acum, iar aici vorbim despre modelul care va avea 128 GB spatiu de stocare, deci acesta ar trebui sa fie modelul standard.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, PRETUL Dezvaluit

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa dubleze spatiul de stocare standard oferit de de catre Samsung, daca acest pret este real, iar asta deoarece modelul lansat anul trecut la acelasi pret in Romania are 64 GB spatiu de stocare. In SUA, Samsung GALAXY Note 8 a fost lansat la pretul de 900 de dolari, fara TVA, deci un 980 de dolari in realitate, asa ca o crestere a pretului la 1160 de dolari, cu TVA, pentru Samsung GALAXY Note 9 este destul de mare, din pacate.

“Samsung Galaxy Note9 will be sold in Poland at PLN 4299 and now you can sign up for the purchase of the device in Samsung Brand Store stores – sellers are to collect advances. We were able to confirm this information – one of the employees of the Brand Store offered us a 500 PLN advance payment, which would guarantee quick purchase of the Note 9 just after its premiere.”

Samsung GALAXY Note 9 era asteptat cu un pret usor mai mare decat cel pe care compania Samsung l-a aplicat pentru modelul anterior, insa o crestere atat de mare nu parea fezabila pentru noul telefon. Samsung GALAXY Note 9 cu un pret de vanzare atat de mare ar tine departe foarte multi fani ai companiei coreene, cel putin in SUA, insa in Europa diferenta este atat de mica incat pentru majoritatea nici nu va conta, asa ca vanzarile n-ar trebui sa fie afectate.

10 COMENTARII

  1. Pretul din Romania e cu mai putin de 50 de euro mai mare, adica exact ce zici tu, deci dezinformarea vine de la tine. Pretul din SUA e irelevant pentru Romania.

  2. Ca sa citam pe cineva foarte inteligent, cum sa dai 1000$ pe un produs al carui cost de productie si logistica este de 10$ ?
    Dar se stie ca nici samsonistii nu il vor cumpara…

  3. Cristian cu ce îmi este de folos updat-ul de la Apple care vine tot la 2 luni dar este plin de Probleme ! Eu am 10.3.3 și credema Ca nu am nici un motiv deocamdată sa fac update la 11 sau chiar 12 in toamna când îl vor lansa ! Legat de samsung note ! Arată mult mai bine decât oricare iPhone !

  4. Deducem pretul din SUA dupa cel din Polonia sau Romania ? LOL
    Iar a inceput dezinformarea cu pretul crescut ca la S9 , care de fapt a fost mai ieftin la lansare ca S8. Imi aduc aminte cum la S9 se dadea un pret din Danemarca de la ceva operator ca sa se poata sustine ca Samsung a crescut pretul.
    Dupa lansare o sa auzim ca Samsung a redus masiv pretul din cauza vanzarilor slabe.
    Astept si un articol cu pretul real de vanzare al Samsung , nu tot felul de speculatii si preturi de reselleri.
    Pot sa garantez ca pretul nu va fi mai mare de 50$ in plus.

  5. Pretul din Romania e cu mai putin de 50 de euro mai mare, adica exact ce zici tu, deci dezinformarea vine de la tine. Pretul din SUA e irelevant pentru Romania.

  6. Eu nu aș da nici măcar 300 euro pe telefon care după primul update devine mai slab performant iar după 1 an are bateria mai slabă.

  7. Pretul din Romania si a altor resseleri nu are nimic de a face cu pretul Samsung.
    Fiecare isi pune adaos cat vrea pt ca Samsung nu controleaza pretul final ca si Apple.
    Poti sa sustii ca Samsung a crescut pretul doar cand pretul lor de referinta este mai mare de la un an la altul.
    Nu s-a intamplat la S9 cum ai tot sustinut si nu se va intampla nici la N9 , decat cel mult in marja de 50$, probabil datorita cresterii spatiului de stockare de baza.
    Si reducerile de pret grozave de care tot vorbesti , nu sunt reduceri de pret ale Samsung ci reduceri ale adaos-ului resellerilor.
    Nu vrei sa platesti pret mare la lansare, cauti alt reseler sau astepti ca reselerii sa-si reduca adaos-ul. Simplu.
    Parca si tu ai cumparat de cateva ori iPhone direct din SUA pt a evita adaos-ul din Romania.