iOS 11: Schimbarea IMPORTANTA pentru iPhone si iPad

iOS 11 a avut noaptea trecuta o schimbare importanta facuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, utilizatorii din lumea intreaga fiind afectati.

iOS 11 Schimbarea IMPORTANTA iPhone iPad 351254

iOS 11 are parte de o schimbare importanta incepand de noaptea trecuta, compania Apple urmandu-si strategia normala de a lasa utilizatorii iPhone si iPad fara versiunile vechi. iOS 11.4 nu mai este semnat pentru instalare de catre compania Apple incepand de aseara, astfel ca iOS 11.4.1 ramane singura versiune a sistemului de operare iOS 11 care mai poate fi instalata.

iOS 11.4 nu era prea util oricum pentru iPhone si iPad, deoarece iOS 11.4.1 rezolva multe probleme de functionare, insa versiunile sale beta erau utile pentru cei care fac jailbreak. Pana aseara versiunile beta ale iOS 11.4 puteau fi instalate pentru a face jailbreak folosind Electra, insa compania Apple a decis ca utilizatorii nu mai trebuie sa faca asta.

iOS 11: Schimbarea IMPORTANTA pentru iPhone si iPad

iOS 11.4.1 a fost lansat abia saptamana trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, deci americanii s-au cam grabit, iar asta deoarece ei blocheaza in mod normal semnarile versiunilor vechi la 2 saptamani dupa lansarea celor noi. Totusi, avand in vedere ca exista o solutie de jailbreak disponibila pentru utilizatori, graba celor din Cupertino este de inteles.

iOS 11.4.1 este versiunea iOS pe care orice utilizator al iPhone, iPad, si iPod Touch o poate instala in momentul de fata, compania Apple evitand sa mai lanseze o alta versiune a iOS 11, chiar si in format beta. iOS 12 este viitoarea versiune majora a iOS pe care compania Apple o va lansa, insa va trebui sa asteptam pana in septembrie pentru asta.