iOS 11.4.1 Rezolva MAREA PROBLEMA a iPhone

iOS 11.4.1 rezolva o foarte mare problema a telefoanelor iPhone de care s-au plans foarte multi utilizatori pana in prezent, Apple readucand lucrurile la normal.

iOS 11.4.1 Rezolva MAREA PROBLEMA iPhone 350784

iOS 11.4.1 pare sa rezolve o problema foarte mare de care un numar insemnat de utilizatori ai iPhone au inceput sa se planga dupa ce au instalat iOS 11.4 in propriile telefoane. Mai exact, probabil stiti deja ca iOS 11.4 a avut probleme cu autonomia bateriei iPhone, insa compania Apple a reusit sa rezolve acest lucru cu lansarea iOS 11.4.1.

iOS 11.4.1 a fost pus in distributie de catre compania Apple inca din cursul zilelor trecute, iar rezolvarea problemei cu autonomia iPhone nu a fost anuntata de catre cei din Cupertino. In ciuda acestui lucru, utilizatorii care au instalat iOS 11.4.1 pe iPhone pana acum confirma faptul ca autonomia bateriei s-a imbunatatit pe telefoanele companiei Apple.

iOS 11.4.1 Rezolva MAREA PROBLEMA a iPhone

iOS 11.4.1 a fost testat de catre compania Apple timp de foarte multe saptamani inainte de a fi oferit pentru utilizatori, asa ca daca nu ar fi rezolvat problema consumului de baterie ar fi fost o actualizare penibila. Cei de la Apple reusesc totusi sa ne ofere o experienta mai buna cu iOS 11.4.1 in comparatie cu iOS 11.4, deci teoretic puteti face update.

iOS 11.4.1 este oferit in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga si poate fi instalat prin sistemul Actualizare Software, Software Update. Pentru a facea sta trebuie sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmati instructiunile prezente pe ecran.