Samsung GALAXY S10: NOUTATILE la care Fanii iPhone doar VISEAZA

Samsung GALAXY S10 va avea o serie de noutati importante la care fanii iPhone doar viseaza in momentul de fata, compania Apple evitand sa le ofere pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 NOUTATILE Fanii iPhone VISEAZA 351309

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat la inceputul anului 2019 de catre compania Samsung, iar inca de pe acum aflam noutatile importante pe care viitorul model de telefon mobil urmeaza sa ni le aduca. Vorbim despre noutati pentru Samsung GALAXY S10 pe care multi alti detinatori de telefoane si-ar dori sa le aiba in propriile smartphone-uri, iar asta deoarece ele aduc imbunatatiri majore pentru experienta de utilizare si vor face pretul mare de vanzare ma usor de “digerat”.

Samsung GALAXY S10 va avea sub ecran un cititor de amprente ultrasonic implementat de catre cei de la Samsung, tehnologia fiind dezvoltata de catre companai Qualcomm, coreenii folosind-o primii in telefoane, daca nu ma insel. Pana acum chinezii au implementat sub ecranele telefoanelor cititoare de amprente optice, insa acestea nu functioneaza sub apa, deci Samsung GALAXY S10 avea un foarte mare avantaj din acest punct de vedere pentru clienti.

Samsung GALAXY S10: NOUTATILE la care Fanii iPhone doar VISEAZA

Samsung GALAXY S10 NOUTATILE Fanii iPhone VISEAZA 351309 1

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea, in premiera, memorie RAM DDR5 implementata de catre compania Samsung, ea aducand un spor urias in performante fata de DDR4, dar si eficienta energetica mult mai buna. Aceste module de memorie RAM vor fi integrate si in iPhone la un moment dat, ele fiind produse de catre Samsung, de la care Apple cumpara asemenea componente, dar Samsung GALAXY S10 le va avea integrate in premiera pentru lumea smartphone.

Samsung GALAXY S10 nu va avea si un sistem avansat de recunoastere faciala, precum iPhone X, dar asta nu conteaza pentru ca Face ID este departe de a fi perfect, citirea amprentelor ramanand o solutie mai buna. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul Mobile World Congress 2019, lansarea telefonului putand avea loc undeva prin luna februarie a anului viitor, sau poate chiar in martie, dar asta vom afla in viitor.

9 COMENTARII

  1. Mda ca cei mari nu trec prin multe locuri cu camere…daca vezi ce e prin anumite zone din china sau chiar olanda..deja asta e apusa de mult. Nu mai exista intimitate pt nimeni,nici pt Dumnezeu

  2. Vezi ca ai utat din titlu expresiile RĂMÂI MASCĂ, ȘTIRE BOMBĂ, SENZAȚIONAL, INTRĂ SĂ VEZI TELEFON REVOLUȚIONAR , etc

  3. Dupa aproape 1 an de faceID…Apple sa vina mai repede cu ipad si imac cu faceId…mult mai seamless si mai bine implementat…cititorul de amprenta sa ramana pt cei ramasi in trecut..se schimba doar locatia si cam atat

  4. Mda ca cei mari nu trec prin multe locuri cu camere…daca vezi ce e prin anumite zone din china sau chiar olanda..deja asta e apusa de mult. Nu mai exista intimitate pt nimeni,nici pt Dumnezeu