Samsung GALAXY S10: Schimbarea MAJORA pentru Ecran

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o schimbare majora pentru ecran pregatita de catre compania Samsung, coreenii dorind sa ofere un telefon cu adevarat impresionant.

Samsung GALAXY S10 Schimbarea MAJORA Ecran

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o schimbare foarte mare pentru ecran, ea fiind cel mai probabil similara cu eea ce am vazut in Vivo NEX, sau Oppo Find X, cei de la Samsung dorind sa le ofere clientilor ceea ce isi doresc. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un raport foarte bun intre ecran si panoul frontal, adica ecranul urmeaza sa ocupe o portiune mult mai mare din panoul frontal, in comparatie cu ceea ce exista la Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, deci portiunea din partea inferioara a panoului frontal ar trebui sa contina mai mult ecran si mai putin spatiu negru fara utilitate. Nimeni nu stie in momentul de fata cat de mare ar putea fi ecranul Samsung GALAXY S10 in raport cu intregul panou frontal, insa e destul de clar faptul ca Samsung intentioneaza sa ofere un telefon care chiar sa concureze cu cele ale chinezilor.

Samsung GALAXY S10: Schimbarea MAJORA pentru Ecran

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie vandut in versiuni care au ecrane de 5.8 inch, 6.1 inch si 6.5 inch, conform unui zvon recent, Samsung intentionand sa copieze indeaproape strategia Apple cu iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus. Avand in vedere aceasta strategie, e posibil ca Samsung GALAXY S10 sa fie mai mic decat Samsung GALAXY S9 in versiunea cu ecran de 5.8 inch, in timp ce restul modelelor ar trebui sa aiba doar un ecran mai mare in raport cu panoul frontal.

Samsung GALAXY S10 ar putea fi un concurent serios pentru Vivo NEX, sau Oppo Find X, daca aceste informatii se dovedesc a fi adevarate, iar aceasta va fi o schimbare foarte buna pe care coreenii o vor oferi. Desigur ca ramane si ca tot ceea ce auzim acum in legatura cu Samsung GALAXY S10 sa se transforme in realitate, insa nu prea exista motive sa credem ca lucrurile vor sta altfel, mai ales ca Samsung vrea sa ofere ceva nou pentru clienti.