Samsung GALAXY S10: Doua PREMIERE pentru Telefon

Samsung GALAXY S10 va fi lansat anul acesta cu doua premiere foarte importante pentru telefon, compania Samsung dorind sa-si uimeasca fanii din intreaga lume.

Samsung GALAXY S10 PREMIERE Telefon

Samsung GALAXY S10 va avea implementate doua premiere importante de catre compania Samsung pentru 2019, coreenii avand planuri foarte mari pentru utilizatorii din lumea intreaga. Prima premiera este una globala pentru lumea smartphone, Samsung GALAXY S10 urmand a fi primul telefon care are un modem 5G, compania Qualcomm anuntand zilele trecute noul chip Snapdragon 845, care il va include, acesta urmand af i folosit in telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY S10 nu va fi singurul telefon care va avea un chip Snapdragon 845 integrat, insa va fi primul lansat pe piata cu el, iar cei de la Samsung vor integra deasemenea acest modem in propriul chip Exynos 9820. Desigur ca Samsung GALAXY S10 nu va fi singurul smartphone care va oferi conctivitate 5G pentru utilizatori, insa cei de la Samsung au un parteneriat atat de strans cu Qualcomm incat vor implementa primii noul chip cu aceasta tehnologie.

Samsung GALAXY S10 PREMIERE Telefon 1

Samsung GALAXY S10: Doua PREMIERE pentru Telefon

Samsung GALAXY S10 va mai avea o premiera, insa aceasta nu la nivel global, ci pentru compania Samsung, mai exact o placa video proprie a coreenilor urmand a fi integrata in acest model de telefon. Aceasta placa video este in dezvoltare de cam 10 ani, iar Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie telefonul in care ea ar trebui sa isi faca debutul, Samsung avand obiectivul de a ajunge din urma compania Apple in ceea ce priveste performantele video ale telefoanelor sale.

“This is really a big deal — it’s the first new GPU design in 10 years. The Samsung GPU could put it on par with Apple. This design is so good, they could deploy it in every platform — it’s a function of their ambition. If I owned it, it would be in everything including cockpits and supercomputers.”

Samsung GALAXY S10 va aduce in linia de telefoane Samsung si un cititor de amprente integrat in ecran, tot pentru prima oara in istoria companiei, insa acelasi lucru poate fi spus si despre camera tripla pe care coreenii o vor folosi. Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru lansare la inceputul anului 2019 de catre compania Samsung, CES 2019 urmand a fi locatia in care noul model de telefon va fi prezentat, lansarea urmand a avea loc la inceputul lunii ianuarie.