Turing HubblePhone: Telefonul ULUITOR cu 2 Procesoare

Turing HubblePhone este un nou model de telefon care uimeste cu un design pe care pana acum l-am vazut doar prin filmele SF, el urmand a avea 2 procesoare si multe noutati.

Turing HubblePhone Telefon ULUITOR 2 Procesoare

Turing HubblePhone este un telefon anuntat de catre compania Turing Robotics pentru lumea intreaga, compania numindu-l un smartphone multi-dimensional care arata ca unul din filmele SF din ultimii ani. Vorbim despre un telefon cu clapita care are doua ecrane, cate unul pe fiecare parte, el putand fi deschis intr-un mod complet nou, insa desigur ca Turing HubblePhone are implementat si un decupaj in ecran pentru a permite folosirea unei camere frontale.

Turing HubblePhone are un design cum nu am mai vazut pana in prezent, cei de la Turing Robotics inovand cu un aspect la care alti producatori nu s-au gandit, probabil din motive destul de usor de inteles. Turing HubblePhone are o camera principala cu zoom optic de pana la 15x, urmeaza sa foloseasca nu unul, ci doua chip-uri Snapdragon 855, desi acesta nu a fost anuntat de catre cei de la Qualcomm, realitatea augmentata, si cea virtuala, urmand a face deasemenea parte din telefon.

Turing HubblePhone: Telefonul ULUITOR cu 2 Procesoare

Turing HubblePhone urmeaza sa ofer o noua experienta pentru jocuri multumita combinarii realitatii virtuale cu cea augmentata, camerele integrate de catre cei de la Turing Robotics urmand a oferi functionalitatea. Mai mult decat atat, Turing HubblePhone urmeaza sa aiba integrata si tehnologia 5G, insa avand in vedere ca e anuntat pentru lansare in 2020, era stupid sa nu vina cu o tehnologie care atunci va fi implementata in toate telefoanele.

Turing HubblePhone este programat pentru lansare in august 2020, insa urmeaza sa aiba un pret de vanzare de 2750 de dolari, de 2 ori mai scump decat cel mai scump iPhone X, sau Samsung GALAXY Note 9. Turing HubblePhone este totusi un telefon care ar putea schimba multe in lumea smartphone, daca va arata la fel de bine precum in imaginile concept ale celor de la Turing Robotics, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce va fi lansat in final.