Samsung GALAXY Tab S4 a fost LANSATA, Specificatii si Imagini

Samsung GALAXY Tab S4 a fost lansata de catre compania Samsung in cursul acestei dupa-amiezi, noul model de tableta aducand multe noutati pentru clientii globali.

Samsung GALAXY Tab S4 LANSATA Specificatii Imagini

Samsung GALAXY Tab S4 a fost lansata in aceasta seara de catre compania Samsung, coreenii anuntand astazi printr-un comunicat de presa intentia de a dezvalui un nou produs direct pe website-ul lor. Vorbim despre o noua tableta cu care Samsung vrea sa atace o piata in care nu a avut prea mult succes in ultima vreme, iar Samsung GALAXY Tab S4  va fi o concurenta directa pentru iPad Pro si restul tabletelor vandute de catre diversi producatori.

Samsung GALAXY Tab S4 este prezentata in clipul video de mai jos de catre compania Samsung, coreenii creand un clip special pentru a demonstra noul produs pentru toti cei care vor fi interesati sa-l cumpere. Samsung GALAXY Tab S4 este un produs special care va aduce o gama foarte diversificata de functii pe care utilizatorii le asteptau de ceva vreme, iar acum cei de la Samsung le ofera la un pret destul de rezonabil pentru o tableta.

Samsung GALAXY Tab S4 a fost LANSATA, Specificatii si Imagini

Samsung GALAXY Tab S4 are integrat de catre compania Samsung suport pentru tehnologia DeX, care va permite transformarea tabletei intr-un calculator, chiar si fara accesoriul pentru telefoane. Desigur ca exista o tastatura speciala creata pentru Samsung GALAXY Tab S4 de catre coreeni, iar prin conectarea unui mouse, tableta nici nu are nevoie de un monitor pentru a oferi functii avansate de productivitate pentru utilizatori.

Samsung GALAXY Tab S4 are suport pentru S Pen, care este acum integrat in mai multe aplicatii, iar desigur ca exista un chip Snapdragon 845 pentru performante imbunatatite, desi tableta ramane cu doar 4 GB RAM. Samsung GALAXY Tab S4 are difuzoare AKG stereo integrate, cu suport pentru Dolby Atmos, autonomia fiind imbunatatita, iar Bixby completeaza oferta cu care Samsung spera sa-i cucereasca pe fanii din lumea intreaga ai tabletelor iPad, si nu numai.