Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Preturile FINALE

Samsung GALAXY Note 9 are dezvaluite preturile finale cu putin timp inaintea lansarii de catre compania Samsung, iata cat vor costa noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY Note 9 Preturile FINALE

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat peste o saptamana de catre compania Samsung, iar astazi aflam si preturile finale de vanzare pentru noul model de telefon, ele fiind dezvaluite chiar de catre parteneri ai coreenilor. Mai exact, Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare la preturi care incep de la 980 de dolari in SUA, sau cel putin 1000 – 1020 de euro in Europa, acestea fiind preturile confirmate de catre o publicatie asiatica azi.

Samsung GALAXY Note 9 are de ceva vreme zvonite preturile in baza carora urmeaza sa fie vandut in Europa, insa astazi vorbim despre informatii care vin de la o publicatie din Coreea de Sud, deci probabil direct de la Samsung. Conform acestora, Samsung GALAXY Note 9 va costa 980 de dolari in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare, sau 1210 dolari in versiunea cu 512 GB spatiu de stocare, insa in SUA aceste preturi ar fi fara TVA, cele europene fiind de aproximativ 1300 de euro.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Preturile FINALE

Samsung GALAXY Note 9 va avea 6 GB de memorie RAM in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare, sau 8 GB de memorie RAM in versiunea cu 512 GB spatiu de stocare, deci utilizatorii primesc si componente de top la acest pret. Samsung GALAXY Note 9 va fi deasemenea vandut cu o serie de cadouri de catre compania coreeana, asa ca atunci cand va ganditi la pretul final trebuie sa aveti in vedere si cadourile care sunt oferite de catre producator la achizitie.

“Samsung Electronics and mobile telecom service providers set the prices of Galaxy Note 9 128GB and 512GB domestic at 1,090,000 won and 1,350,000 won, respectively. We have upgraded the memory capacity and upgraded the performance, but the price is the same. Galaxy S9 and Galaxy S9 Plus sales have been sluggish, so Galaxy Note 9 was a burden to raise prices.”

Samsung GALAXY Note 9 are programata lansarea pentru data de 9 august, un eveniment urmand a fi organizat in New York pentru intreaga planeta, atunci urmand a fi anuntate toate noutatile. Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa fie pus la precomanda intre 10 – 15 august, lansarea in magazine avand loc pe 24 august, insa astazi cei de la Samsung vor lansa un alt produs, fara o conferinta, direct prin intermediul propriului website.

1 COMENTARIU

  1. astia is cu capu sa mor eu. vrei sa vinzi note 8 cu 1100$ ? nu mai inteleg nimic, adica tu vii cu acelasi kkt iar singura schimbare este pretul mai mare. halal gandire la astia cu ochii mici.