UNTOLD LIVE pe YouTube, UNDE vezi Concertele

UNTOLD LIVE YOUTUBE, concertele importante vor fi transmise in direct de pe scena principala a festivalului de muzica pentru toti cei interesati de el.

untold live youtube concerte

UNTOLD live YouTube, festivalul momentului cu sute de mii de oameni asteptati astazi in Cluj-Napoca pentru o noua zi plina de distractie in care unii dintre cei mai importanti artisti ai momentului vor sustine concerte. UNTOLD este de ceva timp un festival muzical de referinta pentru Europa de Est, clujenii reusind sa transforme evenimentul intr-unul international, iar pe YouTube pot fi vazute live concertele celor mai importanti artisti care au fost invitati.

UNTOLD a avut un numar impresionant de bilete vandute si anul acesta de catre organizatori, insa intr-un anunt neasteptat ni s-a spus ca pe YouTube vor fi transmise live concertele de la festivalul muzical. Conform anuntului facut de catre cei de la Google, pe YouTube vor fi transmise live doar concertele de pe scena principala a festivalului UNTOLD, insa acolo urmeaza sa sustina reprezentatii cativa dintre cei mai mari artisti invitati de catre organizatori.

UNTOLD LIVE pe YouTube, UNDE vezi Concertele

UNTOLD are mai sus publicat primul livestream facut pe YouTube din cadrul festivalului, si aveti nu mai putin de 6 ore de muzica de pe scena principala a evenimentului, insa altul va urma sa fie disponibil si astazi. Cei de la UNTOLD ar urma sa publice urmatorul livestream pe YouTube in momentul in care apar concertele, si veti gasi pe canalul lor transmisiunea in direct de pe Cluj Arena, asa ca puteti urmari totul in timp reaj in direct din Cluj Napoca.

UNTOLD este pentru prima oara transmis live pe YouTube de catre organizatori, intr-o miscare foarte interesanta care ajuta lumea sa fie conectata la festivalul muzical desi nu a avut ocazia de a ajunge acolo. Toate concertele de la UNTOLD transmise live prin YouTube pot fi vazute prin oricare dintre aplicatiile mobile iPhone si Android, sau in mod direct de pe pagina web a platformei, totul fiind disponibil pe canalul oficial al festivalului.