YouTube COPIAZA o Functie a WhatsApp si Instagram

YouTube va copia o functie care s-a dovedit a fi foarte populara in WhatsApp si Instagram, ea urmand a ajunge in iPhone si Android in perioada urmatoare.

YouTube COPIAZA Functie WhatsApp Instagram

YouTube va lansa in curand o noua functie pentru aplicatiile iPhone si Android, ea fiind copiata de la WhatsApp, Instagram, sau Snapchat, cea din urma implementand-o prima, dupa care ceilalti au furat-o. Mai exact, YouTube urmeaza sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga o noua functie care permite publicarea de stories, povesti, zilnice pentru cei care urmaresc diversele canale disponibile in cadrul platformei, ea dovedindu-se a fi foarte apreciata.

YouTube va activa noua functie pentru unii dintre utilizatorii din cadrul platformei de partajare de clipuri video, ea urmand a fi testata cu acestia inainte de a fi lansata la nivel global pentru iPhone si Android. Cei de la YouTube le vor permite oamenilor sa publice scurte povesti video, care vor fi afisate in partea superioara a sectiunii de noutati a paginii principale din aplicatie, asa cum se intampla cu toate story-urile din aplicatiile WhatsApp, Instagram, etc.

YouTube COPIAZA o Functie a WhatsApp si Instagram

YouTube COPIAZA Functie WhatsApp Instagram 1

YouTube va afisa aceste stories cu prioritate inaintea clipurilor video care sunt in mod normal vizibile in sectiunea de clipuri video recomandate in aplicatiile pentru iPhone si Android in momentul de fata. YouTube a ales sa foloseasca o interfata foarte similara cu cea a Instagram pentru publicarea si vizualizarea de stories, deci experienta ar trebui sa fie similara indiferent pe care dintre aplicatii le foloseste utilizatorul pentru a publica stories de pe iPhone si Android.

YouTube vine cu o functie similara cu ceea ce exista in WhatsApp si Instagram dupa ce a doua companie a lansat IGTV pentru a le permite utilizatorilor sai sa publice clipuri video de lung durata de pe iPhone si Android. YouTube testeaza deocamdata aceasta noua functionalitate, si nu se stie cand ar urma sa o ofere in mod final si oficial pentru toti utilizatorii, asa ca daca inca nu o vedeti, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand va aparea.