WhatsApp: LIMITAREA IMPUSA in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp are o noua limitare impusa in aplicatia pentru iPhone si Android, compania americana fortand utilizatorii sa foloseasca aplicatia in baza ei.

WhatsApp LIMITAREA Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp a avut recent parte de o actualizare pentru platformele iPhone si Android, compania americana implementand pentru utilizatori o schimbare importanta care le permite sa faca apeluri voce si video in grupuri de pana la 4 persoane. Desi aceasta schimbare este foarte buna, WhatsApp a facut si o alta despre care nu a spus nimic, de aceasta data, desi ea a fost impusa pentru cei din India inca de acum cateva saptamani, din cauza problemelor de acolo.

WhatsApp a implementat in aplicatia pentru iPhone si Android o schimbare din cauza careia sunt limitate retrimiterile mesajelor primite de la alte persoane, astfel ca nu putem sa le partajam iar decat la un numar limitat de contacte. Daca pana acum cei de la WhatsApp permiteau retrimiterea unui mesaj catre intreaga lista de contacte fara probleme, pentru a limita raspandirea de stiri false, americanii au decis sa limiteze retrimiterile la doar 5 persoane.

WhatsApp: LIMITAREA IMPUSA in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp a fost obligata sa faca aceasta modificare in India deoarece stirile false au dus la linsari publice, iar guvernul local a amenintat compania ca-i va interzice serviciul daca nu va incerca sa limiteze raspandirea de stiri false. Ei bine, WhatsApp a facut cateva schimbari intr-o incercare de a isi rezolva problemele, iar limitarea retrimiterii mesajelor primite este una dintre ele, utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga o au impusa incepand de zilele trecute.

WhatsApp nu are vreo setare care sa permita dezactivarea acestei limitari pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca utilizatorii vor trebui sa se chinuie cu partajarea de mesaje catre mai multe persoane, sau chiar grupuri. Partea bune este ca veti primi mai putine mesaje spam in cadrul WhatsApp multumita acestei schimbari, asa ca vor fi cu siguranta si multe persoane care vor aprecia fara rezerve modificarea oferita de catre compania americana.