Google Pixel 3 XL: iata Primul UNBOXING VIDEO

Google Pixel 3 XL apare astazi intr-un prim video unboxing care ne arata noul telefon pornit si functional, impreuna cu toate noutatile pe care le va aduce.

Google Pixel 3 XL UNBOXING VIDEO

Google Pixel 3 XL apare astazi pentru prima oara in ceea ce pare a fi un unboxing video al unei unitati, posibil, reale, sau al unei clone care seamana extrem de bine cu produsul final pe care-l va lansa compania americana. Stim de cateva luni bune ca Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba un decupaj in ecran, la fel ca iPhone X si multe alte modele de telefoane Android, foarte multi dintre fanii seriei de telefoane fiind dezamagiti de alegerea celor de la Google.

Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba deasemenea un design usor diferit pentru carcasa, astfel ca desi aceasta este complet alba, puteti vedea ca partea superioara nu este neagra, ca la Google Pixel 2. Separat de asta, Google Pixel 3 XL seamana intr-o buna masura cu modelul anterior al celor de la Google, marea exceptie fiind ecranul care acopera mai mult din panoul frontal, dar este decupat, pentru ca asta e moda in momentul de fata.

Google Pixel 3 XL: iata Primul UNBOXING VIDEO

Google Pixel 3 XL are confirmat, din pacate si faptul ca urmeaza sa fie lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, care are doar 4 GB de memorie RAM, deci e foarte posibil ca experienta de folosire sa nu fie 100% grozava. Partea buna este ca Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie livrat de catre cei de la Google cu Android 9 Pie preinstalat, deci toate functiile noi implementate in acest sistem de operare vor fi oferite pentru clientii care-l vor cumpara.

View post on imgur.com

Google Pixel 3 XL va fi cu mult diferit fata de Google Pixel 3, acesta din urma fiind gandit cu un design extrem de similar cu cel al modelului anterior, deci va avea un ecran mai mic, fara vreun decupaj in el. Google Pixel 3 XL este pregatit pentru a fi lansat de catre compania Google abia in toamna acestui an, deci fanii vor mai avea de asteptat pana in momentul in care vor putea cumpara noul model de smartphone din magazinele din lumea intreaga.

2 COMENTARII