Huawei: PRIMELE Telefoane ce vor avea Android 9

Huawei a dezvaluit prin presedintele diviziei mobile primele telefoane care vor avea disponibile actualizari pentru Android 9 in perioada urmatoare.

Huawei Telefoane Android 9

Huawei nu a lansat pana acum vreo actualizare a Android 9 pentru vreunul dintre telefoanele pe care le vinde la nivel global, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe, un update fiind deja in lucru la chinezi. Huawei nu a anuntat oficial care telefoane vor putea instala Android 9 in perioada imediat urmatoare, insa presedintele diviziei mobile a confirmat faptul ca actualizarea este testata in momentul de fata pe modelele Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, Honor 10, and Honor V10.

Huawei este al doilea cel mai mare producator de telefoane mobile in T2 2018, iar pozitia pe care o are pe piata ii aduce si responsabilitatea de a le oferi clientilor actualizari pentru produsele pe care le cumpara. In aceasta idee, multi clienti ai celor de la Huawei asteapta sa instaleze Android 9, din moment ce a fost lansat de catre Google, iar modelele cele mai populare urmeaza sa o aiba disponibila in 2018, dar deocamdata nimeni nu stie exact cand s-ar putea intampla asta.

Huawei: PRIMELE Telefoane ce vor avea Android 9

Huawei Telefoane Android 9 1

Huawei este unul dintre producatorii care modifica Android, si aplica un launcher propriu peste interfata standard, iar asta inseamna ca actualizarile importante, precum Android 9, ajung greu la consumatori. In general, trec destule luni intre lansarea unei actualizari majore pentru Android si momentul in care producatorii le ofera in mod oficial pentru telefoanele pe care le vand, asa ca acei clienti Huawei cu telefoane performante vor avea mult de asteptat.

Huawei nu este singurul producator care nu se grabeste sa aduca Android 9 in propriile telefoane, cei de la Samsung, LG, Sony, Motorola, etc, avand exact aceleasi probleme, din pacate pentru clientii lor. Huawei va face cu siguranta anunturi oficiale privind actualizarile pentru Android 9 pe care le va lansa pentru telefoane, insa intre timp, clientii ar trebui sa aiba foarte multa rabdare pentru ca au o asteptare foarte lunga in fata pana vor veni actualizarile.