Huawei: Schimbarea URIASA cu IMPACT Global

Huawei a anuntat o schimbare foarte importanta pentru telefoanele sale, iar aceasta va avea un impact major la nivel global pentru consumatorii care le vor cumpara.

Huawei Schimbarea URIASA IMPACT Global

Huawei a anuntat in mod oficial o schimbare extrem de importanta care va avea un impact urias la nivel global in randul producatorilor de smartphone-uri, chiar daca acum putini realizeaza acest lucru. Mai exact, vorbim despre faptul ca Huawei a confirmat implementarea unei baterii de peste 4000 mAh, aproximativ 4400 mAh, in Huawei Mate 20 Pro, schimbarea venind chiar in momentul in care Samsung GALAXY Note 9 abia are o asemenea baterie.

Huawei a implementat in telefoanele sale baterii de 4000 mAh de ceva vreme, insa trecerea peste acest prag ii va forta si pe restul producatorilor de smartphone-uri sa integreze baterii mai mari in propriile telefoane. De la Apple si pana la Samsung, producatorii de smartphone-uri se vor uita cu siguranta cu foarte mare interes la ceea ce face Huawei in materie de baterii pentru telefoane, si vor cauta metode sa creasca in viitor capacitatea propriilor baterii.

Huawei: Schimbarea URIASA cu IMPACT Global

Huawei Schimbarea URIASA IMPACT Global 1

Huawei este o companie care se lauda cu autonomia bateriei telefoanelor sale, iar in 2018 ar putea integra si un nou sistem de incarcare rapida, care urmeaza sa reduca si mai mult timpul de incarcare al unei baterii. Aceasta schimbare va fi extrem de beneficia pentru noile modele de telefoane Huawei care vor avea baterii de peste 4000 mAh, iar aici vorbim din nou despre o schimbare importanta care va forta si alti producatori sa raspunda cu functii proprii integrate in telefoane.

Huawei a devenit in T2 2018 al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, iar aceasta noua pozitie importanta ii acorda capacitatea de a si decide intr-o anumita masura in ce directie se indreapta industria telefoanelor inteligente. Desigur ca uneori cei de la Huawei asteapta sa vada ce fac Apple, sau Samsung, pentru a le copia functiile, insa in alte situatii iau de unii singuri decizii bune, precum cea a integrarii de baterii mai mari in propriile telefoane.