Huawei MATE 20: va COPIA Functia MAJORA a iPhone X

Huawei MATE 20 va copia functia majora implementata in iPhone X de catre compania Apple, schimbarea fiind asteptata inca de acum cateva luni de catre clienti.

Huawei MATE 20 COPIA Functia iPhone X

Huawei MATE 20 este viitoarea serie principala de telefoane pe care compania Huawei intentioneaza sa o lanseze pe pietele globale, iar conform unor noi imagini, se pare ca in ea va fi integrata functia majora a iPhone X. Mai exact, pentru seria Huawei MATE 20 urmeaza sa fie integrata o camera frontala duala, cel mai probabil 3D, care ar putea oferi o functie similara Face ID pentru recunoastere faciala in vederea deblocarii telefoanelor utilizatorilor.

Huawei MATE 20 are mai jos primele imagini cu ecranul noului telefon pregatit de catre Huawei, iar daca in acest model de clasa medie va fi integrata o camera duala, atunci mai mult ca sigur va exista una si pentru Huawei MATE 20 Pro. Dupa cum se poate foarte usor observa, integrarea acestei camere frontale duale in seria Huawei MATE 20 va duce si la o crestere a dimensiunii decupajului in comparatie cu seria Huawei P20, dar clientii vor aprecia copierea Face ID.

Huawei MATE 20 COPIA Functia iPhone X 1

Huawei MATE 20: va COPIA Functia MAJORA a iPhone X

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba deasemenea integrat un cititor de amprente sub ecran, iar in imaginea cu interiorul ecranului pare sa se vada destul de clar aceasta schimbare pregatita de catre cei de la Huawei. Integrarea acestui cititor de amprente pentru seria Huawei MATE 20 ar urma sa fie o premiera, iar asta deoarece vorbim despre unul ultrasonic, nu optic, Huawei si Qualcomm incheind un acord de exclusivitate pentru a il oferi in aceste modele de telefoane.

Huawei MATE 20 COPIA Functia iPhone X 2

Huawei MATE 20 urmeaza sa fie lansat in nu mai putin de 3 modele de catre compania Huawei, insa doar cele mai scumpe dintre ele vor avea integrate functiile de top pentru clientii care le vor cumpara. Compania Huawei intentioneaza sa lanseze seria Huawei MATE 20 in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin octombrie, insa deocamdata nu se stie si ce preturi intentioneaza sa perceapa pentru modelele pe care le va pune in vanzare.