Huawei: cea mai MARE PROBLEMA, cu Impact Global

Huawei are o problema extrem de mare, compania chinezeasca fiind pusa in fata unei situatii imposibile din cauza telefoanelor si tabletelor pe care le vinde.

Huawei PROBLEMA Impact Global

Huawei are produsele interzise in cadrul institutiilor guvernamentale din SUA, a agentiilor federale, sau a companiilor care au contracte cu statul american, totul in urma unui ordin dat de catre presedintele Donald Trump. SUA considera compania Huawei ca fiind un risc pentru siguranta nationala, iar asta din cauza faptului ca ar fi descoperit informatii care sugereaza faptul ca guvernul chinez ar accesa informatii stocate in dispozitivele electronice ale clientilor companiei.

Huawei vrea sa intreaca Samsung in vanzarile de smartphone-uri la nivel global, insa lovitura dura data de catre guvernul american ar trebui sa linisteasca atat coreenii, cat si compania Apple, care a fost recent intrecuta in vanzari. Guvernul SUA a distrus credibilitatea companiei Huawei in tara, interdictia sa urmand a avea un impact major asupra vanzarilor chinezilor pe plan local, cetatenii americani privind oricum cu neincredere produsele lor dupa avertismentele FBI, CIA, si NSA.

Huawei: cea mai MARE PROBLEMA, cu Impact Global

Huawei are totusi o problema mult mai mare, deoarece masura luata de catre guvernul SUA a fost deja aflata de catre multe persoane de pe intregul glob, iar multi se vor intreba daca nu cumva americanii au dreptate cand spun ca produsele nu trebuie folosite. Desigur ca vor fi fanii inraiti ai Huawei care vor acuza americanii de faptul ca isi protejeaza companiile locale, insa realitatea este ca masuri de acest gen nu se iau usor, nici fara a avea dovezi clare ale problemelor.

Huawei nu are cum sa intreaca Samsung in vanzari fara piata din SUA si cu reputatia afectata intr-o buna masura de actiunile americanilor, iar obiectivul de 200 de milioane de unitati vandute in 2018 ar putea fi greu de atins deasemenea. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Huawei ar trebui sa se implice mai mult in demonstrarea ca produsele sale sunt sigure pentru folosire, nu doar in SUA, ci la nivel global, deoarece actiunile de pana acum nu arata ca ar vrea sa convinga lumea ca produsele sale sunt sigure.