Huawei: cea mai MARE PROBLEMA, cu Impact Global

Huawei are o problema extrem de mare, compania chinezeasca fiind pusa in fata unei situatii imposibile din cauza telefoanelor si tabletelor pe care le vinde.

Huawei PROBLEMA Impact Global

Huawei are produsele interzise in cadrul institutiilor guvernamentale din SUA, a agentiilor federale, sau a companiilor care au contracte cu statul american, totul in urma unui ordin dat de catre presedintele Donald Trump. SUA considera compania Huawei ca fiind un risc pentru siguranta nationala, iar asta din cauza faptului ca ar fi descoperit informatii care sugereaza faptul ca guvernul chinez ar accesa informatii stocate in dispozitivele electronice ale clientilor companiei.

Huawei vrea sa intreaca Samsung in vanzarile de smartphone-uri la nivel global, insa lovitura dura data de catre guvernul american ar trebui sa linisteasca atat coreenii, cat si compania Apple, care a fost recent intrecuta in vanzari. Guvernul SUA a distrus credibilitatea companiei Huawei in tara, interdictia sa urmand a avea un impact major asupra vanzarilor chinezilor pe plan local, cetatenii americani privind oricum cu neincredere produsele lor dupa avertismentele FBI, CIA, si NSA.

Huawei: cea mai MARE PROBLEMA, cu Impact Global

Huawei are totusi o problema mult mai mare, deoarece masura luata de catre guvernul SUA a fost deja aflata de catre multe persoane de pe intregul glob, iar multi se vor intreba daca nu cumva americanii au dreptate cand spun ca produsele nu trebuie folosite. Desigur ca vor fi fanii inraiti ai Huawei care vor acuza americanii de faptul ca isi protejeaza companiile locale, insa realitatea este ca masuri de acest gen nu se iau usor, nici fara a avea dovezi clare ale problemelor.

Huawei nu are cum sa intreaca Samsung in vanzari fara piata din SUA si cu reputatia afectata intr-o buna masura de actiunile americanilor, iar obiectivul de 200 de milioane de unitati vandute in 2018 ar putea fi greu de atins deasemenea. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Huawei ar trebui sa se implice mai mult in demonstrarea ca produsele sale sunt sigure pentru folosire, nu doar in SUA, ci la nivel global, deoarece actiunile de pana acum nu arata ca ar vrea sa convinga lumea ca produsele sale sunt sigure.

5 COMENTARII

  1. Exact același rahat ca la justiția din România. În loc să îți dovedească ei vinovăția, trebuie să îți dovedești tu nevinovăția.

  2. Am avut IPhone x 256 GB și rămânea fără Wi fi, și memorie. IPHONE ESTE O PROSTIE. HUAWEI P 20 PRO ARE NIȘTE CAMERE WOW. SUNT FOTOGRAF ȘI ȘTIU CE SPUN PRIN AFIRMAȚIA CA APPLE IPHONE X ARE CAMERE DE NOTA 4 LA 5. HUAWEI ARE CAMERE CA DSLR. CAMERELE SISTEMUL ECRANUL ȘI PERFORMANTA MERITA 6500 DE LEI PENTRU HUAWEI P 20 PRO 512 GB. BRAVO HUAWEI NU POT TRĂII FĂRĂ VOI. TOT RESPECTUL !!

  3. Ai dreptate: mie nu mi-a venit să cred când telefonul Apple, nou cumpărat, a început să râdă de mine și mi-a spus cu gura lui Siri că am luat o prostie cu cameră de nora 4 la 5; noroc că Huawei-ul de pe masă mi-a zâmbit și mi-a spus – prin vocea lui Google Assistant, că va fi bine, că are el cameră de DSLR și mi-a cerut să virez în contul Huawei diferența dintre 6500 de lei – cât valorează el de fapt – și 3500 cât costă în magazine; mi-a mai cerut scuze, pentru că nu are spațiu de 512 GB.
    Pentur că a început să-mi fie rușine de iPhone, i-am luat o husă ca să-l ascund, și o cască bluetooth ca să-l țin în buzunar când sună.