Huawei MATE 20 Pro: Ecran URIAS, Functia COPIATA din iPhone X

Huawei MATE 20 Pro va avea un ecran urias integrat de catre compania chinezeasca, insa impreuna cu el va fi oferita si o functie copiata din iPhone X.

Huawei MATE 20 Pro ecran camera 3d

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba un ecran urias, compania Huawei pregatind pentru noul sau model de smartphone o schimbare faorte mare, care va permite oferirea unor functii noi, asteptate de catre foarte multa lume. Conform celor mai recente informatii care au aparut in legatura cu Huawei MATE 20 Pro indica faptul ca noul model de smartphone va avea integrat un ecran cu diagonala de 69 inch, cu 0.4 inch mai mare decat cea a iPhone X Plus.

Huawei MATE 20 Pro va avea un decupaj mai mare in acest ecran cu diagonala de 6.9 inch, iar asta deoarece Huawei intentioneaza deasemenea sa implementeze in el o camera 3D frontala pentru recunoastere faciala. Aceasta va fi marea functie copiata din iPhone X de catre cei de la Huawei, chinezii dorind sa le ofere clientilor exact ce are Apple, si nu doar pe partea de design, inclusiv pe partea de functionalitate, desi le va fi extrem de greu, in final, sa faca asta.

Huawei MATE 20 Pro: Ecran URIAS, Functia COPIATA din iPhone X

Huawei MATE 20 Pro ecran camera 3d 1

Huawei MATE 20 Pro ar urma sa fie cel de-al doilea telefon in care este integrata o camera 3D pentru recunoastere faciala, Xiaomi Mi 8 fiind primul telefon care a copiat iPhone X, iar acum telefonul celor de la Huawei va fi al doilea. Huawei MATE 20 Pro va avea nu doar camera 3D, ci si un sistem de recunoastere faciala special creat pentru a o folosi, compania Huawei urmand a integra functionalitate similara cu cea a Face ID, o copie a Animoji fiind deja oferita.

Huawei MATE 20 Pro nu ar urma sa fie singurul model din seria Mate 20 in care urmeaza sa fie integrata o camera 3D pentru recunoastere faciala, cei de la Huawei dorind sa o ofere deasemenea si in modelul standard. Huawei MATE 20 Pro va fi lansat, impreuna cu intreaga serie, undeva in cursul acestei toamne, luna octombrie fiind cea zvonita pentru aparitie, insa s-ar putea sa vina cu o surpriza neplacuta, adica un pret de vanzare neasteptat de mare.