iOS 12: CAND va fi LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 va fi lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta toamna, insa iata si data la care va fi initiata distributia pentru noua actualizare.

iOS 12 LANSAT

iOS 12 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple lansand 8 versiune beta in perioada de testare care a inceput in prima saptamana a lunii iunie. Cei de la Apple nu au anuntat pe ce perioada de timp vor testa iOS 12, sau cate versiuni beta vor lansa, insa este de asteptat ca in luna septembrie sa fie pusa in distributie versiunea finala a sistemului de operare pentru utilizatorii iPhone si iPad.

iOS 12 ar putea fi lansat de catre compania Apple pe 19 – 20 septembrie, daca se va confirma faptul ca va organiza in data de 12 septembrie conferinta in cadrul careia va prezenta iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus. Apple lanseaza, in mod obisnuit, noile versiuni ale iOS la 7 – 8 zile dupa ce prezinta noi modele ale iPhone, dar cu 2 zile inaintea lansarii produselor, asa ca de aici vine estimarea mea privind data de 19 – 20 septembrie pentru lansarea iOS 12.

iOS 12 – Lansare pe 19 sau 20 septembrie

iOS 12 va fi pus in distributie cu 2 zile inainte ca iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus sa fie lansate, asa ca in momentul in care compania Apple va anunta data aparitiei lor, vom sti si data la care vom putea instala aceasta actualizare. Desigur ca daca ne uitam la anii trecuti, cei de la Apple au actionat exact la fel cu versiunile anterioare ale iOS, iar acum nu exista niciun fel de indiciu ca strategia celor de la Apple s-ar putea schimba cu lansarea iOS 12.

iOS 12 va avea functiile principale prezentate iar in conferinta in care iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus isi vor face aparitia, impreuna cu functiile speciale care urmeaza sa fie demonstrate pentru aceste telefoane. iOS 12 va fi lansat pentru toate iPhone, iPad, si iPod Touch in exact acelasi timp, toate iDevice-urile compatibile urmand a permite instalarea actualizarii din momentul initial, asa ca va veti putea bucura de toate noutatile chiar din ziua lansarii.