Samsung GALAXY Note 9 vs S9 Plus, iPhone X, OnePlus 6 – Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9, Samsung GALAXY S9 Plus, iPhone X, OnePlus 6, si Huawei P20 Pro au autonomie bateriei comparata intr-un test complex.

Samsung GALAXY Note 9 S9 Plus, iPhone X, OnePlus 6 Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta a autonomiei bateriei, ea fiind masurata in tandem cu cele ale Samsung GALAXY S9 Plus, iPhone X, OnePlus 6, si Huawei P20 Pro, iar rezultatul este unul foarte usor de ghicit de la bun inceput. Samsung GALAXY Note 9 a intrecut toate cele 4 telefoane care i-au fost puse in fata, totul multumita bateriei de 4000 mAh, dar si a eficientei energetice foarte bune pe care o are.

Samsung GALAXY Note 9 testat aici este modelul cu chip Exynos, cel care in seria Samsung GALAXY S9 consuma foarte multa energie, lucru care este destul de usor de vazut spre final, cand telefoanele raman fara energie disponibila pentru baterie. Se pare ca Samsung a rezolvat problema consumului de energie cu chip-ul Exynos 9810 prin software, dar si cu o baterie de capacitate mult mai mare integrata in Samsung GALAXY Note 9.

Samsung GALAXY Note 9 vs S9 Plus, iPhone X, OnePlus 6 – Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 a obtinut o autonomie de 5 ore si 21 de minute efective de utilizare in acest test, insa aici vorbim de telefon tinut pornit fara oprire timp de 5 ore, asa ca in utilizarea obisnuita toata lumea va avea parte de mai mult decat atat. Samsung GALAXY Note 9 a fost secondat de Huawei P20 Pro, care a avut o autonomie cu doar 30 de minute mai mica, OnePlus 6 ocupand pozitia a treia in acest top.

Samsung GALAXY S9 Plus a ocupat pozitia a treia, in timp ce iPhone X, telefonul cu cea mai mica baterie, a iesit si ultimul, diferenta fara de Samsung GALAXY Note 9 fiind mare, asa cum se si astepta ca oricine are un iPhone in acest moment. Samsung GALAXY Note 9 arata ca a avea o baterie mare nu e suficient, ci conteaza si eficienta energetica, iar de aceea a intrecut Huawei P20 Pro, care are tot o baterie de 4000 mAh.