Windows 10: Functia MAJORA Pregatita de Microsoft

Windows 10 are o noua functie importanta pregatita de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii urmand a oferi ceva interesant.

Windows 10 Functia MAJORA Microsoft

Windows 10 are o noua functie foarte importanta integrata de catre compania Microsoft in cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru produsele sale, ea fiind oferita in pana acum pentru terminale mobile, Xbox, sau chiar Hololens. Windows 10 are aceasta functie integrata in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare fara vreo explicatie clara cu privire la viitorul sau, insa implementarea sugereaza faptul ca Microsoft are planuri interesante.

Windows 10 are integrata in cea mai recenta versiune a sistemului de operare o actualizare pentru File Explorer-ul universal creat de catre cei de la Microsoft, el fiind initial gandit pentru terminalele mobile. Avand in vedere ca terminalele mobile cu Windows 10 n-au prea avut succes, cei de la Microsoft au adus acest File Explorer universal in alte produse, iar acum se pare ca-l vor aduce si pe unele calculatoare, sau poate pe telefonul pliabil pe care-l dezvolta.

Windows 10: Functia MAJORA Pregatita de Microsoft

Windows 10 Functia MAJORA Microsoft 1

Windows 10 va avea deasemenea un dark mode integrat pentru File Explorer-ul standard, iar daca cel universal va fi oferit si pentru calculatoare, atunci exista sanse foarte mari ca interfata sa fie similara. Cei care testau versiunile beta ale Windows 10 au putut activa acest File Explorer Universal prin diverse trucuri pana acum, insa elenu erau simple, iar acum activarea e la fel de dificila de catre utilizatori, dar macar stim ca Microsoft pregateste schimbari interesante.

Windows 10 are foarte multe alte schimbari majore pregatite, insa acea pentru acest File Explorer pare sa fie directionata spre telefonul pliabil care este acum in dezvoltare la cei de la Microsoft. Este de asteptat ca lansarea sa sa aiba loc undeva in cursul anului viitor, Windows 10 nefiind deocamdata pregatit pentru acest produs, compania Microsoft readucandu-l pe mesele inginerilor pentru a fi imbunatatit iar impreuna cu el vor fi facute si schimbari importante pentru sistemul de operare Windows.