Cum Integrezi Incarcare Wireless in ORICE iPhone

Daca esti interesat sa ai incarcare wireless in orice model al iPhone, atunci acest clip video iti arata cum poti beneficia de acest lucru chiar acum.

iphone incarcare wireless

Apple a integrat un sistem de incarcare wireless in seria iPhone 8, si iPhone X, insa vechile modele de telefoane ale companiei Apple beneficiaza de aceasta tehnologie. Desi Apple nu ofera incarcare wireless in iPhone, in China exista optiunea de a adauga un sistem de incarcare wireless cel putin pentru iPhone 7, insa cel mai probabil si pentru modelele anterioare.

Vorbim despre o solutie facuta de catre chinezi special pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, procedura in sine fiind destul de complexa, dupa cum veti vedea. Vorbim despre o bobina speciala care este folosita pentru a aduce aceasta tehnologie, ea fiind integrata intr-o componenta care trebuie conectata la placa de baza a iPhone pentru a oferi aceasta incarcare wireless.

Cum Integrezi Incarcare Wireless in ORICE iPhone

Dupa conectarea la placa de baza, bobina trebuie scoasa prin carcasa si amplasata in exteriorul acesteia, deoarece aluminiul impiedica transferul de curent in cantitate suficienta pentru incarcare. Bobina ramane, practic, in exteriorul carcasei iPhone, insa peste ea este plasata o alta carcasa din sticla, asa ca ea nu este vizibila pentru oamenii din jur.

Intreaga procedura este destul de anevoioasa, necesita foarte mult timp pentru a fi realizata, iar desigur ca garantia dispare complet din moment ce trebuie dezasamblat cam tot telefonul. Chiar si asa, cei care nu au bani de un iPhone 8, sau iPhone X, si nu mai au nevoie de garantie, pot incerca aceasta solutie inedita pentru a integra incarcare wireless in iPhone.