Samsung GALAXY NOTE 9: TURUL Fabricii de Productie

Samsung GALAXY NOTE 9 are prezentat astazi un tur foarte interesant al fabricii in care sunt produse in momentul de fata unitatile care vor ajunge la clienti.

Samsung GALAXY NOTE 9 TUR Fabrica Productie

Samsung GALAXY NOTE 9 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, compania Samsung publicand un clip video in care ni se arata cum este produs telefonul mobil intr-una dintre fabricile coreenilor. Vorbim despre fabrica Gumi din Coreea de Sud, cea in care Samsung GALAXY NOTE 9 este fabricat in cantitati mari pentru ca lansarea ce este programata pentru ziua de maine, cei de la Samsung asteptandu-se si la vanzari destul de bune pentru smartphone.

Samsung GALAXY NOTE 9 este produs in fabrici in care mai tot procesul de asamblare pare sa fie robotizat, cei de la Samsung fiind cunoscuti pentru faptul ca au fabrici foarte moderne in care produc smartphone-uri. Clipul video demonstreaza foarte clar acest lucru, dar si faptul ca Samsung GALAXY NOTE 9 este produs la standarde inalte de calitate, compania Samsung, seria Note avand acest lucru pus in discutie dupa exploziile de acum cativa ani de zile.

Samsung GALAXY NOTE 9: TURUL Fabricii de Productie

Samsung GALAXY NOTE 9 a avut deja confirmat de catre compania Samsung faptul ca nu are probleme cu bateriile, acestea fiind verificate temeinic inainte de a fi folosite in acest model de smartphone, iar acum vedem o noua dovada a atentiei acordate pentru el. Spre deosebire de Apple, care nu arata vreodata clipuri video de acest gen, cei de la Samsung incearca sa creasca increderea in propriul produs cu materiale care arata cum este fabricat Samsung GALAXY NOTE 9 la cele mai inalte standard de calitate.

“In anticipation of the device’s August 24 launch, Samsung Electronics’ factories in Gumi, South Korea have been busy manufacturing Galaxy Note9 units to ship to markets around the world. Check out the video below to see how the company’s state-of-the-art manufacturing line produces each Galaxy Note9 to ensure the highest level of quality.”

Samsung GALAXY NOTE 9 a fost trecut recent si printr-un test de rezistenta, care ne-a aratat faptul ca telefonul este surprinzator de bine construit, doar ca butoanele ii pot fi scoase destul de usor de catre oameni. Samsung GALAXY NOTE 9 va incepe sa ajunga la clientii din lumea intreaga chiar de astazi, in tari precum Australia si Noua Zeelanda, in Romania urmand a fi pus in vanzare undeva in cursul zilei de maine in magazine.

16 COMENTARII

  1. În fabricile Samsung lucrează roboți, totul este ultra modern. Bravo Samsung! In your face, Brs Brs!

    În fabricile Foxconn (pardon, ale lui Apple) lucrează oameni sărmani care se sinucid din cauza condițiilor proaste de muncă.

  2. Nu m au convins de nimic cu prezentarea lor de 2 bani. Capitolul practica este cel care le da mereu suturi in fund. Dupa Note 4 toate telefoanele Note au avut probleme.
    Nu mai vorbim de pretul mare al telefonului. “Vreti un telefon scump si probleme? Cumparati seria Note. Robotii nostrii va garanteaza defectiuni care ba pot face sa dispara increderea in noi”.