LG V40 ThinQ va COPIA iPhone X si Huawei

LG V40 ThinQ are astazi parte de primele dezvaluiri, noul model de telefon al celor de la LG urmand a copia iPhone X si telefoanele mobile ale companiei Huawei.

LG V40 ThinQ COPIA iPhone X Huawei

LG V40 ThinQ este viitorul smartphone premium pe care compania coreeana LG il va lansa pe pietele gobale, iar astazi vedem primele imagini cu noul design al smartphone-ului, ele confirmand faptul ca va copia iPhone X, dar si produsele Huawei. Pentru inceput, LG V40 ThinQ urmeaza sa copieze decupajul iPhone X, asa cum au facut-o atat de multi producatori de telefoane Android, insa se pare ca o camera frontala 3D va fi integrata in acest nou model de telefon.

LG V40 ThinQ ar trebui sa ofere si un sistem avansat de recunoastere faciala 3D, sau cel putin asta ar trebui sa fie logica din spatele integrarii unei camere duale, altfel nu prea exista vreun motiv serios pentru existenta sa. Nu se stie ce solutie software intentioneaza sa foloseasca LG pentru acest LG V40 ThinQ in vederea recunoasterii faciale, insa e de presupus ca este ceva propriu, din moment ce Android nu are integrat un Face ID la fel de bun precum cel din iPhone X.

LG V40 ThinQ va COPIA iPhone X si Huawei

LG V40 ThinQ COPIA iPhone X Huawei 1

LG V40 ThinQ urmeaza deasemenea sa aiba integrata o camera tripla de catre compania coreeana, ea fiind foarte similara cu cea pe care o ofera Huawei, insa exista sanse sa aiba calitate mai buna pentru poze si clipuri video. Camera tripla care urmeaza sa fie oferita in LG V40 ThinQ va fi pozitioanta in mod vertical in carcasa, compania LG pregatind o configuratie foarte similara cu cea pe care Huawei o ofera pentru telefoanele sale in momentul de fata.

LG V40 ThinQ COPIA iPhone X Huawei 2

LG V40 ThinQ este pregatit de catre LG pentru lansare undeva prin noiembrie, iar in el urmeaza sa fie regasit un ecran P-OLED, Android 9, dar si un chip Qualcomm 845, care in momentul de fata este cam depasit. Nu se stie deocamdata cat urmeaza sa coste LG V40 ThinQ cand va fi lansat, insa exista sanse destul de bune ca pretul de vanzare nu fie chiar atat de mare pe cat se asteapta unii dintre cei care sunt interesati sa cumpere noul telefon.

5 COMENTARII