Huawei MATE 20 si 20 Pro au fost Certificate OFICIAL

Huawei MATE 20 are parte de o certificare oficiala pentru serie inainte de a fi puse in vanzare, inclusiv Mate 20 Pro fiind listat de catre chinezi acum.

Huawei MATE 20 Certificare OFICIALA Telefoane

Huawei MATE 20 a fost certificat in mod oficial saptamana aceasta de catre compania Huawei, ea fiind obligata sa faca acest lucru inainte de a pune in vanzare telefoane in zona eurasiatica. Mai exact, Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro au fost certificate de catre cei de la Huawei la Comisia Economica Eurasiatica, aceasta din urma publicand si documentul prin care este permisa vanzarea celor doua modele de telefoane pe pietele din intreaga lume.

Huawei MATE 20 nu are informatii importante dezvaluite despre specificatiile, sau functiile pe care le va avea intreaga serie, insa numerele de cod de vanzare si identificare in magazine au fost dezvaluite. Huawei MATE 20 are deasemenea confirmat faptul ca va fi pus in vanzare de catre compania chinezeasca cu Android 9, deci persoanele care vor cumpara noile telefoane vor beneficia si de tot ceea ce are de oferi nou sistemul de operare al celor de la Google.

Huawei MATE 20 si 20 Pro au fost Certificate OFICIAL

Huawei MATE 20 Certificare OFICIALA Telefoane 1

Huawei MATE 20 a fost certificat acum de catre compania Huawei, insa lansarea noilor modele de telefoane va avea loc abia peste cateva luni, chinezii urmand a prezenta noul procesor Kirin 980 saptamana viitoare. Conform informatiilor existente pana acum, Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro vor avea un design extrem de similar cu cel al seriei P20, diferente existand pentru decupaj, dar si pentru camera principala, insa in rest ar trebui sa fie cam la fel.

Huawei MATE 20 va veni cu noul chip Kirin 980, cu noi camere imbunatatite, probabil cu un sistem avansat de recunoastere faciala, iar in Huawei MATE 20 Pro ar trebui sa fie deasemenea integrat un cititor de amprente sub ecran. Seria Huawei MATE 20 ar trebui sa isi faca apritia undeva prin octombrie, vanzarile trebuind sa fie programate pentru noiembrie, iar Huawei MATE 20 Pro ar trebui sa aiba un pret de minim 1000 de dolari, conform zvonurilor.