iPhone 11: Performante UIMITOARE Anuntate

iPhone 11 are performante uimitoare anuntate inainte ca Apple sa lanseze noile modele pe piata, seria iPhone 2018 urmand a aduce schimbari importante.

iPhone 11 Performante UIMITOARE

iPhone 11 va avea performante de top, probabil cele mai bune dintre toate smartphone-urile, daca ne luam dupa strategia anuala a companiei Apple de a isi intrece competitorii cu procesoare tot mai puternice. Anul acesta asteptam un chip A12 foarte potent in iPhone 11, iar astazia avem si o prima informatie cu privire la placa video care va fi integrata in el, un cunoscut leaker de informatii despre smartphone-uri spunand ca ea va fi foarte puternica.

iPhone 11 va avea o placa video cu o generatie mai noua decat cea folosita in iPhone X, ea provenind cel mai probabil tot de la PowerVR, iar cum Apple s-a laudat anual cu performantele acestei componente, trebuia sa aduca ceva mai bun in 2018. In fiecare an telefoanele si tabletele Apple au avut placi video cu mult mai performante decat cele ale terminalelor Android, iar iPhone 11 nu va “rupe” aceasta traditie, ba din contra va aduce o componenta foarte puternica.

iPhone 11: Performante UIMITOARE Anuntate

iPhone 11 va avea chip-ul A12 produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, iar de aici vin performantele mult mai bune, insa el va avea inclusiv o eficienta energetica mult mai buna decat cea a chip-ului A11. Desi as vrea sa cred cu tarie ca autonomia bateriei iPhone 11 va fi mai buna decat cea a modelelor anterioare, cred ca Apple va implementa noi componente care au nevoie de energie mai multa, deci diferenta din acest punct de vedere va fi mica.

iPhone 11 va fi totusi o “bestie” in materie de performante, sunt sigur de acest lucru, iar compania Apple va pune accent pe imbunatatirile majore pe care ni le va aduce, asa cum este si normal in situatii de acest gen. Am convingerea ca Apple vrea sa recastige pentru iPhone 11 titlul de cel mai performant smartphone din lume, ceva ce iPhone X nu mai are de cateva luni bune din cauza cantitatii mult prea mici de memorie RAM care i-a fost oferita.