Samsung GALAXY Note 9: NOI PROBLEME cu Ecranul

Samsung GALAXY Note 9 are noi probleme cu ecranul raportate de catre primii clienti care au intrat in posesia telefoanelor livrate de catre Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEME Ecran

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Samsung, si v-am spus atunci ca primele unitati aveau probleme cu ecranele, iar acum vedem ca ele nu se limiteaza doar la dungi verzi pe ecrane. Acum, clientii care au cumparat Samsung GALAXY Note 9 se plang din cauza faptului ca telefoanele “pierd lumina” prin marginile laterale, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ceva ce nu e chiar placut pentru multa lume.

Samsung GALAXY Note 9 pare sa sufere de light leaking acolo unde ecranul curbat se imbina cu carcasa, iar unii utilizatori ai Samsung GALAXY Note 8, sau, Samsung GALAXY S9, au raportat exact aceleasi probleme. Asta sugereaza faptul ca aceasta problema nu este chiar noua, si ar putea face parte din procesul de productie al telefoanelor celor de la Samsung, deci multe unitati ale Samsung GALAXY Note 9 ar putea avea exact aceeasi problema, in final.

Samsung GALAXY Note 9: NOI PROBLEME cu Ecranul

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEME Ecran 1

Samsung GALAXY Note 9 nu are o problema foarte grava, iar unii spun ca ea apare din cauza modului in care sunt vopsite ecranele inainte de a fi plasate in carcasa, deci nu toate vor suferi de exact aceeasi problema. In ciuda acestui lucru, cei de la Samsung au confirmat faptul ca investigheaza aceasta plangere a utilizatorilor Samsung GALAXY Note 9 pentru a vedea daca este necesar sa repare anumite unitati, sau sa schimbe procesul de productie.

Samsung GALAXY Note 9 este un telefon de la care exista asteptari foarte mari in momentul de fata, iar asta inseamna ca procesul sau de fabricatie ar trebui sa fie unul perfect, din toate punctele de vedere. Problemele de acest gen nu prea ajuta la crearea unei reputatii bune pentru Samsung GALAXY Note 9, insa e de asteptat ca deficiente de acest gen sa apara pentru orice fel de telefoane care abia au fost lansate pe piata.

12 COMENTARII

  1. Degeaba fac ăștia sa sine samsung s10 procesor i7 cu 16 gb ram ddr5 …. ca tot samsung rămâne!! Este o marca de clasa medie … nu premium cum este iPhone!
    La fel și vw … degeaba fac mașinile lux și motoare puternice …. ca tot nu se apropie de Bmw și Mercedes!
    Așa ca … samsung este un telefon pentru oamenii care nu au mari așteptări de la un telefon.
    •vrei performanța … design= iPhone

  2. Nu este o problemă, și la s8 este prezentă în dreapta sus (lângă camere), am căutat pe internet și am găsit că nu afectează modul de utilizare. Eu am crezut că ecranul este dezlipit acolo și afectează rezistența la apă dar este ok, fenomenul se observă doar noaptea.

  3. Iphone are o calitate asa de înaltă încât si vopseaua de pe el se sterge pentru.ca se simte prea ieftina.. Si alte cazuri fără valoare