iOS 12: PROBLEMA Extrem de ENERVANTA pe iPhone si iPad

iOS 12 are o problema extrem de enervanta pentru iPhone si iPad, utilizatorii din lumea intreaga plangandu-se de ea, desi compania Apple a creat-o special.

iOS 12 PROBLEMA ENERVANTA iPhone iPad

iOS 12 are o problema extrem de enervanta adusa de catre versiunea beta 11 pe iPhone si iPad, mai exact o alerta care ne spune ca exista o notificare pentru sistemul de operare. Daca ati instalat deja iOS 12 beta 11 pe iPhone si iPad, atunci ati intalnit-o cu siguranta, ea aparand dupa fiecare deblocare a telefonului, pentru toti cei care au instalat update-ul.

iOS 12 afisa destul de rar aceasta alerta zilele trecute, insa incepand de astazi apare la fiecare deblocare a telefonulu, si totul din cauza modului in care e gandita versiunea beta 11. Cei de la Apple au creat iOS 12 beta 11 intr-un asa mod incat atunci cand ea urmeaza sa expire, afiseaza o alerta care le spune utilizatorilor ca exista o actualizare disponibila pentru ei.

iOS 12: PROBLEMA Extrem de ENERVANTA pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 11 este versiunea actuala a iOS 12 pe care compania Apple o ofera, si nu exista vreo alta actualizare, insa se pare ca acesta versiune urmeaza sa expire curand. Din pacate pentru noi, e nevoie ca Apple sa lanseze o noua actualizare pentru iOS 12 pentru ca aceasta alerta sa dispara pentru toata lumea, asa ca pana atunci va trebui sa o suportati.

Nu se stie in momentul de fata cand ar putea lansa compania Apple o actualizare noua pentru iOS 12, insa e foarte posibil ca ea sa vina chiar in aceasta seara pentru a aduce lucrurile la normal.

UPDATE: Apple este constienta de problema, deci cel mai probabil va lansa o actualizare cat se poate de curand.

19 COMENTARII

  1. Sterge profilu’ și dai restart la telefon și nu mai apare. Urmaresti aici când anunta că a aparut o noua versiune de beta și instalezi atunci iar profilu’. Pe mine m-a disperat azi notificarea aia și așa am rezolvat problemă.

  2. Să instalezi un beta unde ţi se explică clar ce înseamnă un beta iar după să scrii că Apple e de rahat sau că iOS 12 e de rahat, spune multe despre unii…

    Culmea, au un (smart)phone în mână.