Samsung GALAXY X: Lovitura URIASA pentru Huawei

Samsung GALAXY X aduce o lovitura puternica pentru cei de la Huawei, compania Samsung avand un plan foarte bine gandit pentru a le pune "bete in roate" chinezilor.

9

Samsung GALAXY X Lovitura Huawei

Samsung GALAXY X aduce o lovitura uriasa pentru compania Huawei, cei de la Samsung pregatind ceva ce nimeni nu credea ca va vedea, insa iata ca in final concurenta e cea care dicteaza mersul lucrurilor. Samsung GALAXY X va fi primul smartphone pliabil pe care cei de la Samsung il vor lansa pe pietele globale, iar pentru el au dezvoltat un ecran OLED pliabil special, care in mod teoretic nu ar trebui sa mai fie disponibil pentru vreun alt producator.

Samsung GALAXY X ar urma sa fie primul smartphone pliabil lansat pe piata, desi cei de la Huawei vor sa anunte vor sa anunte un model similar, care totusi nu va fi lansat inaintea produsului companiei Samsung. Partea interesanta vine abia acum, iar asta deoarece Samsung intentioneaza sa vanda ecranul pliabil al Samsung GALAXY X catre Oppo si Xiaomi, principalii doi competitori ai Huawei in China, iar asta chiar incepand din anul 2019.

Samsung GALAXY X: Lovitura URIASA pentru Huawei

Samsung GALAXY X a avut deja prototipuri ale ecranului pliabil livrate catre cei de la Xiaomi si Oppo in ultima perioada, compania Samsung dorind sa creeze o piata pentru smartphone-uri pliabile. Excluderea Huawei din acest proiect este cat se poate de logica din moment ce chinezii au anuntat ca for sa lanseze un competitor pentru Samsung GALAXY X, asa ca acum coreenii ii lasa sa se descurce singuri, chiar si in fata concurentilor directi.

“Samsung Display is pushing for a way to supply the foldable panel to Chinese smartphone makers. Samsung Display reportedly supplied samples of folder panels to Oppo and Xiaomi in China. Oppo and Xiaomi are preparing to release a folder-smart phone. This move is a bit different from the way in which new products such as edge panels were supplied. That is interpreted as a willingness of Samsung to create an eco-system in the early days of the folder.”

Samsung GALAXY X este un smartphone de la care exista asteptari foarte mari, mai ales dupa ce Samsung a anuntat ca va lasa concurenta cu gura cascata, asa ca ar fi bine sa aduca noutati majore pe piata. Daca Oppo si Xiaomi ar profita intr-adevar de ecranele pliabile ale celor de la Samsung, ar putea lansa telefoane competitoare pentru Samsung GALAXY X in cursul anului 2019, poate chiar inainte Huawei, daca se misca suficient de repede.